{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Napredak u gradnji Koridora 5C sada možete pratiti i online

11.10.2013. u 11:35
72
63
Napredak u gradnji Koridora 5C sada možete pratiti i online
72
Napredak u gradnji Koridora 5C sada možete pratiti i online
Poslujući u skladu sa modernim tehnologijama i u želji da se do informacija o poslovanju i radovima na Koridoru 5C dolazi brzo i jednostavno, JP Autoceste FBiH je potpuno redizajniralo svoju zvaničnu internet prezentaciju i obogatilo je brojnim novim sadržajima.
Od danas je stranica www.jpautoceste.ba u novom izdanju dostupna javnosti nudeći pored informacija o poslovanju preduzeća i mape o progresu radova na brojnim gradilištima širom zemlje.

Polazeći od osnovnih organizacionih vrijednosti – profesionalnost, transparentnost, etičnost, dostupnost informacija, nezavisnost, nepristrasnost, uslužnost, razvoj... potpunom reorganizacijom web-stranice u smislu strukture, sadržaja, grafike i usluga, nova stranica je lakša za snalaženje, funkcionalnija te ažurnija, a sve s ciljem da javnost brže i lakše dolazi do potrebnih informacija.

"U sekciji Poslovanje preduzeća mogu se pronaći svi podaci o zakonskoj regulativi, finansijskim izvještajima, planovima, izvještajima o poslovanju, javnim nabavkama te sklopljenim ugovorima, što je u duhu našeg transparentnog poslovanja", istakao je direktor Ensad Karić te posebno pozvao sve zainteresovane da posjećuju sekciju Dinamika gradnje, interaktivnu kartu Koridora 5C, gdje je prikazano stanje izgrađenosti, kao i finansijski izvještaji dionica, odnosno poddionica.Priču o izgradnji dionica, impozantnim objektima koji će se naći na autocesti te narednim projektima upotpunjuju bogata fotogalerija i web tv, koji će sigurno biti na usluzi brojnim predstavnicima i predstavnicama medija u Bosni i Hercegovini, koji imaju i svoju zasebnu sekciju "Press centar". U cilju brže i kvalitetnije saradnje sa medijskim kućama uvedena je online procedura za dobijanje dozvola za snimanje dionica, poddionica, objekata na autocesti, naplatnih mjesta i gradilišta u nadležnosti preduzeća.Izgradnja autoceste je projekt prije svega za sve građane i građanke Bosne i Hercegovine, te je namjera JP Autoceste FBiH da putem dijela "Vi pitate" nastave pozitivnu saradnju pitanja i odgovora njihovog stručnog tima. Također, interakciju je moguće ostvariti putem nove zvanične Facebook stranice Autoceste FBiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: