Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A što nije 666.000 KM :(
samo neka dolaze i plaćaju, nek se ima šta pljačkat
POSLOVICA "Gdje zlato zvecka tu sve drugo utihne", pa po tom bi bilo i zakon i pravda i država i obićaji itd, više to prestaju da nešto znaće.
Dragi besposličari koji komentarišete o nečemu o čemu znate samo iz "rekla-kazala" izvora da vam svima kazem da ovi ljudi dolaze pretezno na odmore ovdje na par mjeseci i za tih par mjeseci ce nasoj dragoj BiH ostaviti vise para nego politicari koji nas potkradaju! Zaposljavat ce nase ljude koji ce posteno zaraditi svoju placu i biti plac. A "robovi" koje spominjete smo mi nazalost koji radimo po BiH privatnim firmama bez dana odmora s minimalnom platom i bez osiguranja. Podrzimo investitore!
@lavanda voliš da te karaju mali, ulojeni, crni harapi? samo navali, znaš gdje su pare
@@mko again returned Pali mali sexualno poremeceni, na pogresom si sajtu!!
Haj što ovi grade, nego pola naselja iznajmili stanove po osam ih, mislim ne smetaju mi Bože sačuvaj, ali evo danas ćemo praviti reviziju ulaza da vidimo jesu makar na vodu prijavljeni
sretan rad
Dobro je ba odmorite malo, znamo svi da su izbori, popustite matere vam.
ovo je već 20-ta vijest o silnim ulaganjima pred opštiinske izbore :) 1% od ovih milionskih ulaganja ako uđe u BiH ja sretan... mada poznavajući našu lažljivu gamad.......čisto sumnjam
ima li gdje milijardi i arapa u trnovu ? navodno zbrisali nisu ni kiriju platili za poslovni prostor
zar njima treba kanalizacija.. mogli su vala i na njivi obaviti sta treba pa nogom zagrnut..