Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovim halama je Josip Broz prodavao avione. Dok se sad prodaju cipele, med, sirevi...
NE SERITE ! NIDZE VEZE SAJAM SVAKE GODINE SVE GORI I GORI.
Eto posla za nove uhljebe...
Koliko je truda i sredstava bivše države, koju su blatili o osuđivali, je uloženo u te moderne proizvodne pogone fabrike Soko, u ćijim se praznim halama održava sajam, koji traje pet dana, nakon toga se daju ovakve izjave o velikim rezultatima, a da je bilo prvo poštenja i razuma pa da je opstala fabrika, kao što na nepriliku nije, kao i većina privrednih i industrijskih potencijala, to bi bio pravi ponos ovog naroda i ove zemlje.
@ziganteli Našlo bi se, da se htjelo, ali je nastala trka i grabež, ko će se brže obogatit, ako ništa mogli su raditi lon poslovi ili napraviti kooperacije sa drugim proizvođaćima.
Direktorici Bosnjak sve cestitke za uspjesnu organizaciju sajma privrede u Mostaru,direktorica Bosnjak lijepo izgleda.
Čuj Delfina
@Norvežanin ,Prezime je vadi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)