{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Mreža tehničkih pregleda ASA Assistance u Sarajevu na još jednoj adresi

Sponzorirani članak
23.10.2018. u 12:14
1
Mreža tehničkih pregleda ASA Assistance u Sarajevu na još jednoj adresi
1
Mreža tehničkih pregleda ASA Assistance u Sarajevu na još jednoj adresi
ASA Osiguranje i ASA Assistance kao vodeće kompanije, svaka u svojoj oblasti, investicijom u novi tehnički pregled dodatno su se približili svojim klijentima.
Nakon investicija u Bihaću, Sanskom Mostu i Ključu ASA Osiguranje je investiralo u novi tehnički pregled u Sarajevu na adresi Patriotske lige do br. 6, pored trolejbuske okretaljke. Ovo je treća stanica tehničkog pregleda ove kompanije u Sarajevu a opremljena je najnovijom i najnaprednijom opremom za pregled vozila. Svi klijenti mogu očekivati ljubazno osoblje i brzu uslugu.

"Sve veći broj klijenata koji nas posjećuju je glavni motiv naših investicija. Obzirom da želimo ponuditi najbolje, obaveza nam je da konstantno razvijamo našu mrežu stanica za tehnički pregled te zbog toga i otvaramo novu stanicu u Sarajevu. Ovom stanicom kao i ostalim tehničkim pregledima Društva širom Bosne i Hercegovine, upravljat će ASA Assistance. Sigurno da je ova investicija samo jedna od mnogih koje slijede i očekujemo da će u narednom periodu ASA Assistance biti dostupna na još više lokacija." - saopštili su iz ASA Osiguranja.

ASA Osiguranje i ASA Assistance zajednički djeluju na tržištu te je praksa da uz stanice tehničkih pregleda postoje i poslovnice osiguranja što je slučaj i na novoj adresi. Kompanije rade sinergijski i na taj način imaju stabilnije poslovanje, ekspeditivnije procese i uhodani sistem poslovanja koji omogućava klijentima da na jednom mjestu, brzo i povoljno, realizuju sve potrebno za registraciju i osiguranje vozila kao i ostale usluge osiguranja.

Pored registracije vozila i tehničkog pregleda ASA Assistance vrši usluge homologacije, procjene štete i certificiranja. Kompanija posluje širom Bosne i Hercegovine a lokacije poslovnica te više informacija možete pronaći na stranici www.asaassistance.ba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: