Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jesu nam pomogliii
Bosnjo naucio samo na humanitarnu. Digne kredit pa kuka sto mora da ga vraca.
Čuj moratorij a kamatu ti slože to je lihvarenje
Hajd, hvala. Mogli su vala i do kraja godine.
Odobravaju dandu od moratorija. Traze hiljadu dokaza da ti je poslodavac grohno. Ja podnosio zahtjev, sve je trajalo mjesec i po, i na kraju odustao. Da bude sve gore, neki dan su me dodatno roknuli. Iako sve svoje obaveze redovno izmirujem, odbili su mi produziti ugovor o prekoracenju tekuceg racuna, zbog navodnog rizika kojeg su proracunali na osnovu mog zahtjeva za moratorij. Osim kredita, natovarili su mi i 1200km prekoracenja, koje moram platiti u roku od 8 dana.
Legalni zakonski LIHVARI isto kao legalna farmaceutska mafija. Isto njasre
produzili da im narod nebi jebbo pleme korumpirano
Valjale su vam banke kad ste dizali kredite. Sad vratite novac!
@debolanakaunt pizda ti materina
Taman da je jedan covjek izasao, to je PROGRES nakon 30g!Pa sta hocemo mi ljudi??? Da svima znanje, htjenje i mogucnost dodju kao poklonjeno, procitano u par recenica?? Ne moze tako!Moramo graditi kulturu protesta!Podrska svakom vidu protesta sa argumentima!A kod nas je i vise agrumenata ZA nego protiv, zato ptsssss i PODRSKA!
kad budete gladni, bunice te se,,,,
@fbUser1590942149 cete
https://www.mega-media.hr/feljton-tamna-strana-hdz-a-87-kako-su-covicevi-ljudi-izvlacili-milijune-iz-javnih-poduzeca-i-kupovali-desetke-stanova/
Pogani robovlasnici pod plaštom milosti. Fuj.
Sta ima Che Guevara
STA CE NAM, JBV MMF
i onda poslje vracaj
Jednom kada se posade Maline, tesko ih je iskorijeniti.Potrebno je i mehanicko i svako drugo tretiranje da bi se iskorijenila ova biljka, jednom kada se posadi..... Onda stize paradajz iz HDZ-a i zitarice iz RS-a.Jesen stize dunjo moja.
@seoskavaralicaFADILi POPIJ UJOO JEDNU PRA.LJKOVACU SA UKUSOM MALINE