Hotel Hills
13

Moderne tehnološke kompanije sutra na Real Expo Sarajevo

Drugi Međunarodni sajam građevinarstva i ulaganja u nekretnine "Real Expo 2023" svečano će biti otvoren sutra, 18. jula u 11 sati, u hotelu Hills Sarajevo.

Već od sutra u Hillsu vas očekuju brojne pogodnosti koje su samo za vas pripremili organizatori i izlagači te ih nikako ne bi trebali propustiti, a o čemu se radi pročitajte u nastavku.

Na samoj organizaciji sajma, mjesecima unazad, radila je profesionalna ekipa stručnjaka kompanije Rekaz doo, a koja je i idejni tvorac ovog velikog događaja.

Iz organizacionog odobra su najavili da je sve spremno, te da je ponuda na Sajmu raznolika i inovativna, a ono što je posebno zanimljivo jeste što su u ponudi nekretnine sa velikim popustima tokom sajamskih dana, u BiH, Turskoj, Hrvatskoj, Dubaiju, što je odlična prilika da sebi osigurate nekretninu po povoljnim cijenama.

Podsjećamo da će na Sajmu učešćem uzeti izlagači i stručnjaci iz čak 12 zemalja, što garantuje velik izbor nekretnina.

Kada je riječ o novitetima na Sajmu, otkrijte kako smanjiti troškove grijanja korištenjem pametnog IR sistema po prvi put u Bosni i Hercegovni, te kako kontrolisati sve u svom domu i uredu putem mobitela.

Ovo su samo neke od pogodnosti koje nudi ovogodišnji međunarodni Sajam građevinarstva i ulaganja u nekretnine, a koji će se održavati od 18. do 20. jula sa početkom u 11h na luksuznoj lokaciji hotela Hills.

Sajmu će prisustvovati i mnogo zvaničnika koji su prepoznali važnost ovog događaja, a svoj dolazak je najavio i premijer Kantona Sarajevo Nihad Uk. Paralelno sa sajamskim aktivnostima planirane su i dodatne aktivnosti. Naime, organizirat će se tri panel diskusije pod sloganom "Investirati u održivost = investirati u budućnost", te aktivnosti promocije investicija za tzv. "Zgrade sutrašnjice – Zgrade budućnosti" što pruža izvrsnu priliku kompanijama koje se bave građevinskom tehnologijom, koja uključuje tehnologiju pametene gradnje i zelene gradnje.

U panel diskusijama će učestvovati 20-ak stručnjaka iz naše zemlje i svijeta. Više informacija o Sajmu saznajte putem ove stranice