Treća u Sarajevu
693

Promo / "Mlinar" porodica bogatija za pekaru na Dolac Malti u Sarajevu

(Foto: K. S./Klix.ba)
Nakon skoro godinu dana od prve otvorene Mlinar prodavnice, velika porodica Mlinarovih pekara bogatija je za još jednu i to u naselju Dolac Malta u Sarajevu

Nova pekara "Mlinar“ nalazi se na adresi Envera Šehovića broj 16B, a uređenje, prema najvišim standardima, povjereno je kompaniji Cube Design doo Sarajevo, na čelu sa Edinom Mesanovićem i Edinom Spahićem.

"Drago nam je što nakon prethodno otvorene dvije poslovnice, vrhunski kvalitet Mlinarovih proizvoda sada možemo ponuditi i na novoj lokaciji. Dođite i posjetite nas, a mi vam garantujemo da ćete nam se uvijek i iznova vraćati", rekao je Adnan Mujan, suvlasnik kompanije MD Family.

Iz "Mlinara", čiji je broj zaposlenih sada porastao na 25 osoba, nakon treće otvorene poslovnice, najavljuju otvaranje još nekoliko pekara na području Sarajeva, ali i cijele Bosne i Hercegovine.

Otvaranje novih pekara "Mlinar" dokaz je kako građani Sarajeva cijene i biraju kvalitetne proizvode. To nas izuzetno raduje i motiviše da našim sugrađanima ponudimo najbolje. – poručila je suvlasnica kompanije "MD Family" Hatidža Demić.

Povodom otvorenja treće poslovnice, Mlinar svoje kupce nagrađuje za vjernost i povjerenje, te u organizaciji nagradne igre, nudi vrijedna putovanja za 1. maj.