Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pojacaj proizvodnju I prestanite prodavati oruzje. Da opet ne pravi o bombe od konzervi I sarafa.
U ovakvom geopolitickom i sigurnosnom stanju namjensku industriju unistavati i gasiti moze samo budala, ona mora da bude prioritet u unapredjenju od svih ostalih industrijskih pogona u drzavi iz vise razloga: 1. Trziste za izvoz, ako se sad ne moze prodavat oruzje u ovakvom stanju nece moc nikad; 2. Domace potrebe za Vojsku/MUP-ove; 3. Radna mjesta. Jesmo li lider u regiji ili ne nije bitno, treba jacati i poboljsavati sve firme ove branse u BiH.
Jel ovom liku jasno da je ministar odbrane u drzavi koja je po vojnoj snazi rangirana medju zadnjim u SVIJETU???? Pitam za jarana..
Jel ovom liku jasno da je ministar odbrane u drzavi koja je po vojnoj snazi rangirana medju zadnjim u SVIJETU???? Pitam za jarana..
Jel ovom liku jasno da je ministar odbrane u drzavi koja je po vojnoj snazi rangirana medju zadnjim u SVIJETU???? Pitam za jarana..
hoce li biti ulaganja, ili ostaje suplja ministre Helez?
Ušminkajte te hale da ne liče kao hale iz 2 svjetskog rata.
Lider po cemu??? Pravimo li neke dronove?? Pravimo li neke oklopnjake?? Pravimo li moderne antitenkovske sisteme?? Suplje price mi je preko glave, pravimo metke i to ce zaustavit dron i tenk jel??? Nama je glava na panju a ovaj ne moze povecat izdavanja za vojsku sit sam vam suplje trojkasi, dignite 3 prsta u zrakbslobodno!!!
Regije=Kanton Sarajevo
Tebi je Zvekane u glavi zrak pomijesan sa rakijom.
Sve je to ova njiva vlada obezbjedila
BiH ima jaku osnovu za inicijalna sredstva, npr upaljaci za artiljerijska zrna, kapsule za sitnu municiju tu je Ginex i Bugojno. Malokalibarska municija proizvodi Igman Konjic, minobacaci i topovi Bratstvo Novi Travnik. E sad trebalo bi preci na nove tehnologije, pokusati se uvezati sa tehnoloski jacim kompanijama.
Fabrika smrti njihov proizvod sluzi za ubijanje
Sta predlazes,da bacamo ruže kad nas napadnu ??? Mi nikog ne napadamo,ali kad se braniš moraš imati oružje.
Gdje su helikopteri ministre? Gdje su javelini? Šta bi od obećanja? Čime ćemo nadomjestiti haubice koje su otišle iz kasarni za hrvatsku? Je li psovanje majke na zatvorenom sastanku pa onda junačenje kod senada naše najjače oružje? Kosovo koje nema zvanično vojsku ima i javelini i Bayraktar TB2.
Supljiraju nas trojkasi strasno!! Vec duze vremena govorim glava nam je na panju a ono eto nabavili malo bolja auta za MUPove i dice se, zalosno. Kaze lider u regiji a u serviji prave dronove, oklopna vozila i druge stvari a mi metak znamo napravit i demonersku opremu!! Jel ovom liku jasno da je ministat odbrane u drzavi loja je po vojnok snazi rangirana medju zadnjim??
Daće te 10 miliona za neka oklopna vozila za mup pa me zanima zašto niste dali te novce remontnom zavodu da vam izgradi ta vozila. Mogli su vam i oni na Ford 5500 ugraditi balističku zaštitu možda i bolju.
Samo privatni kapital.
Odkud sad namjenska industrija u Bosni zar nije sve JNA povukla sa sobom ili predala VRS
Pa nije baš ti pijani rezervisti bili tako utrenirani da uprte fabriku na leđa pa ponesu u Srbiju. Oni su ti bili utrenirani za lancice, prstenje i tako ono što može u džep. Ovi malo organizovaniji su bijelu tehniku tovarili na tamiće. Videorekordere, tepihe, kauče i tako, sve ono čega je srbin željan.
Hahahahahahhaha, ovaj sadasnji direktor upropastio Zrak i stavili ga na mjesto Ditektora TRZ-a,sad dosao ministar da ih posjeti,hahahahahha, opltpustili Mehu Rekica i upropastili ugovor sa Saudijom, hahahhahahhahhaahh, pa ovo ni nadrealisti ne bi snimili….