Nova kampanja
19

Promo / Mercator predstavio novu kampanju pod nazivom "Moj najbolji"

Sponzorirani članak
Svoj prošlogodišnji povratak na tržište Bosne i Hercegovine, Mercator je obilježio kampanjom uz stih legendarne pjesme Zdravka Čolića i sloganom "S tobom je prava stvar". Ovog proljeća, tačnije 03.05.2018.g. krenuli su s novom kampanjom pod nazivom Moj najbolji, saopšteno je iz Mercatora.

Uz energičan i urbani ritam pjesme No roots pjevačice Alice Merton kreće i nova kampanja Mercatora, prilagođena dijelom i mlađoj populaciji, koja je u potrazi za pravim mjestom za svoje potrebe.

Televizijski spot urađen za ovu priliku, upravo pokazuje zašto je Mercator "Moj najbolji". Širok izbor kvalitetnih proizvoda, zadovoljni kupci, uvijek svježi proizvodi za pripremu vrhunske hrane i super cijene za super raspoloženje.

Hraniti se svježom i zdravom hranom je korak koji radite za sebe, za svoju djecu i za svoju budućnost. Zato njegovati vlastito zdravlje i ulagati u njega, znači doslovno njegovati sve odnose i uloge našeg zivota. Probudite ponovo svoj organizam svježim proizvodima iz Mercatora i budite sigurni da ćete osjetiti razliku na svom raspoloženju.

"Pozitivne posljedice takvog načina razmišljanja i djelovanja imati će veliki uticaj na jako puno stvari koje nas okružuju. Zdrava i svježa hrana nije trenutni trend nego dugoročna dobrobit za zdravlje", navodi se u saopštenju.