Privreda
46

Master Kids otvara trgovine u Sarajevu i Tuzli

Sarajevo će u subotu biti bogatije za novu trgovinu Master Kids koja će se nalaziti u Sarajevo City Centru. Posjetioce na dan otvaranje očekuje bogat zabavni program, nagrade i popusti. Dan ranije Master Kids trgovina će biti otvorena i u Tuzli.

Najveća ponuda igračaka najpoznatijih svjetskih brandova (Bburago, Play Doh, Frozen, Barbie, My Little Pony, Nerf, Disney pliš, Shopkins, Little Live Pets, Little Tikes, Minecraft,...) na jednom mjestu, veliki izbor dječje garderobe talijanskog modnog branda Idexe, te baby opreme Chicco, Cam, Avent, Ok Baby...

Master Kids, dječja trgovina za djecu i bebe konačno otvara vrata na 330 m2 svoje druge trgovine u Sarajevu. Svi roditelji, buduće mame i tate pozvani su na otvorenje nove trgovine u subotu 12. novembra na 3 spratu shopping centra ''SARAJEVO CITY CENTER''. Za vas su priredili poseban zabavno muzički program, koji počinje u 12 sati. Maša i Medo, Lalaloopsy i Angry Birds, pčelica Maja i bumbar Pavo su samo neke od maskota koje će zabavljati mališane, zajedno sa simpatičnim voditeljem Lilom. Uz razne tematske aktivnosti i slatke nagrade, koje su priredili svim kupcima daruju popust od 20% na cjelokupan asortiman.

Dan ranije, tačnije 11.11. u petak, planirano je otvaranje nove trgovine Master Kids u novootvorenom ''BINGO CITY CENTER'' u Tuzli (sprat 1). Početak programa je u 14 sati, a za sve kupce osiguran je popust od 20% na cjelokupan asortiman.

Zahvaljujući povoljnim cijenama, kvaliteti i vrhunskoj usluzi, vrlo brzo postali su jedan od vodećih distributera i uvoznika igračaka u Bosni i Hercegovini. Od 2012. godine počeli su razvijati vlastitu maloprodajnu mrežu Master Kids. Do sada su otvorena 3 maloprodajna objekta i to u najvećim gradovima u Bosni i Hercegovini: Sarajevu (Maršala Tita 38), Banja Luci (Jovana Dučića 25, TC Čajavec) i Mostaru (Konzum Family Center, Stjepana Radića 39). Nastojeći poboljšati širinu asortimana i kvalitetu proizvoda, te zahvaljujući snažnom širenju poslovanja, kako bi zadovoljili potrebe kupaca, a istovremeno privukli što veći broj novih, sljedilo je otvaranje novih trgovina u Sarajevu i Tuzli.

"Naša najveća želja je pri tome da Master Kids upoznate kako ga svakodnevno doživljavate kao kupac, zaposlenik, poslovni partner ili samo kao slučajni prolaznik. Ne želimo djelovati angažirano i simpatično, već želimo zaista takvi biti za Vas i za sve one koji nam uvijek iznova poklanjaju svoje povjerenje", saopšteno je iz ove kompanije.

Master Kids Sarajevo Vrbanja 1 / 3 sprat SCC

Master Kids Tuzla Mitra Trifunovića 2 / 1 sprat BCC

E-mail: [email protected] WEB: www.master.ba FACEBOOK: www.facebook.com/masterkids.bih