Privreda
12

Market domaćih proizvoda u Importanne centru

U Importanne centru otvoren je novi sajam domaćih proizvoda pod nazivom Market domaćih proizvoda.

U Importanne centru u organizaciji Urban Managementa na zahtjev i zadovoljstvo mnogih nakon uspješno završenog Zimskog marketa od danas do 19. februara 2017. održava se i Market domaćih proizvoda.

Od srijede do nedjelje u terminima od 10 do 20 sati svi zainteresirani na jednom mjestu mogu pronaći mnoštvo proizvoda iz kućne radinosti, ručno rađeni nakit by Djula, Una Art, Svijet Kristala by Fatma, sve o različitim vrstama kozmetike kao što je Oriflame, Avon, Farmasi, kožne galanterije Džudžo i Kobra, Rukotvorine Kadić, Grav Art, Arko Royal suplementi, a ukoliko trebate vozački tu je i autoškola LifeLine.

Od domaćih proizvoda možete pronaći Cola Med-Trnovo, Koska Sweets, Strgacina Med, Jukan organska hrana, Rahman B.Med, Bas Basca Breza prirodni sokovi i džemovi, Zlatne kapi-med Dubočac, Stap Milk proizvodi od sira, Eko brda Eco Hills Olovo.

U subotu u sklopu sajma od 12 sati predviđen je i program za najmlađe.

"Dođite i posjetite nas. Sigurni smo da svi mogu pronaći neku sitnicu za sebe, a da zdravlje nema cijenu to znamo već odavno stoga kupujmo domaće i kvalitetno sa naših prostora", poručili su organizatori sajma.