Privreda
0

Logosoft u pregovorima s m:telom u vezi sa prodajom dijela kompanije

Klix.ba
Kompanija Logosoft vodi pregovore o prodaji jednog dijela kompanije telekomunikacijskom operatoru m:tel iz Banje Luke.

"Logosoft, kao jedna od najvećih ISP (Internet Service Provider) kompanija u BIH, te vodeći sistem integrator i dugogodišnji Microsoft i Cisco partner, već dugi niz godina kontinuirano radi na proširenju dijapazona svojih usluga i povećanju zadovoljstva korisnika. Pregovori koje vodimo u vezi sa saradnjom sa jednim od najvećih bh. operatora su i fokusirani u smjeru stjecanja dodatne tržišne snage te proširenja sadržaja i poboljšanja kvaliteta naših usluga", saopćeno je iz Logosofta.

Istaknuto da bez obzira na ishod pregovora, Logosoft d.o.o. ostaje da postoji kao privredni subjekt, na istom mjestu i sa istim skupom djelatnosti kao i do sada te još boljim, kvalitetnijim i potpunijim uslugama u ISP segmentu, što se prvenstveno odnosi na usluge pristupa Internetu, fiksnu telefoniju i IP televiziju.

"Čvrsto smo opredijeljeni da i dalje imamo tehnološki najnapredniju i najsadržajniju uslugu na bh. tržištu. Pored toga, nastavljamo u punom kapacitetu i sve naše ostale djelatnosti koje se odnose na sistem integracije, edukaciju i implementaciju poslovnih rješenja, kao i do sada, sa našim stručnjacima koje smo predano izgrađivali i educirali u prethodnih 18 godina", istaknuto je.