Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo naše, samo Bingo ;)
Lik, koji si ti glupan, ja prosto ne mogu vjerovati.
Što je najvažnije Intertexovi prostori su ravnomjerno raspoređeni po BiH, tako da je BINGO lagano ušao u RS, a i u zapadnu Hercegovinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
onda preuzeti i konzum lagano :)
Polako, kad vide lovu dat ce se :)
neću Kplus čokoladu :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Naravno, trebamo i podrzate nase...Bingo kralj dobrih cijena
Negdje sam vidio da Bingo-defender Gonzalo kaže da je bingo krenuo 97m a u ovom članku http://www.klix.ba/biznis/privreda/dzambic-bingo-ce-podici-domacu-privredu-ali-nam-kupci-moraju-pomoci/141118118 jasno stoji da je krenuo 93.
A šta je problem pa niko ne navija za Amko, pa i on je domaći proizvođač kao i Bingo, i Klas je domaći proizvođač, šta je tolika fora da je samo Bingo domaći?
sačuvajte ponos - kupujte domaće - bojkotujte sve što dolazi iz hrvatske i srbije
odlicno KUPUJMO DOMACE
Uvijek i iznova me iznenadi nepismenost i nizak nivo komunikacije na klixu. Jedina bitna cinjenica je da ce proizvodjac puno lakse do police u Bingu.
A, sta mahalaju da ce Bingo uzeti Lidl ?
jel to sa faxa komentare pucas???? sunce ti kalaisanooooo
super, vidim po komentarima da se razmisljanja naseg covjeka mijenjaju sto je odlicno, idemo bingo, klas ,poljorad i svi drugi domaci!
Ja sam proveo sat vremena pregledavajući cenat po cenat prehrambenu sekciju u Bihaćkom Bingu, ali nisam uspio pronaći najobičniji kikiriki. Hoće li iko ikad otvoriti shopping centar, a da u njemu ima apsolutno sve što možeš zamisliti. Zbog toga sam i počeo ići u Bingo jer imaju sve na jednom mjestu, apoteke, restorani, kino, kuglana, šminka, odjeća, obuća, ali da neću moći naći kikiriki u jednom Bingu to nisam mogao ni zamisliti.
po tome je najbolji bio mercator, i u konzumu se zna desiti da necega nema, ipak sto se tice kikirikija u bingu juce kupih ovdje...
Ja kupujem u Amko Comerc, vecina proizvoda su BIH . Ovaj BINGO je obicni profiterski lanac, dok su drugi ginuli, on se bogatio drze 70% kinesku robu; nekvalitetna plasticna posudja; kada udjes, od smrada nemozes ostati od formaldehida- koji koriste u odjeci ; cipele- katastrofa, ko da ulazim u kinesku radnju. Toliko smeca na jednom mjestu, i nekvalitetnih stvari nisam vidio. Sto se toce proizvoda i tu je suplja. Svugdje se zna koliko je 1 kg koka, bez obzira cija je fabrika, samo u Bingo 3 i nesto.... Deklaracija? Ko je 'Sta je? Da nije uvoz Kina? Ljudi prestanite gledati toliku jeftinocu, gledajte malo i deklaracije, da ne bude sutra kancer debelog, kancer onog. Plati i 10 maraka vise, ali da je kvalitetno... ( http://alternativa-za-vas.com/index.php/clanak/article/opasne-kemikalije-u-odjeci )......... To i jesu profiterska posla- uvesti smece, dati jeftino, da narod pomisli kako nas privatnik voli- a ovamo, sve utice na zdravlje ljudi.
Treba otvoriti Bingo u centru Sarajeva pa nigdje ga nema sve sami konzumi, SRAMOTA!!! Zivim na Breki sve sami konzumi, fol drze DP znakove jos, mrs!!!!
polako, siri se i u mom naselju je nedavno napravljen, trenutno su 3 konzuma i bingo, ipak bingo je uvijek pun
igrali se basketa kod dzamije :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BINGO MAJSTORE NEDAMO TE ZA PARE!!!!!!!!!!!
Kupujem zavisno od toga koji tržni centar mi je usput, ali se trudim da što češće odlazim u Bingo. Neki dan sam se zadesila u Konzumu u Sarajevu i na jedvite jade sam našla neku našu vodu (sve police su pune Jane). Od sada samo Bingoooo :)
Još jedan u nizu apsurda. Prema podacima UIO, u prošloj godini izvezeno je raznih vrsta voda u vrijednosti od 8,4 miliona KM, a uvezeno u vrijednosti od 19,5 miliona KM. A da tragedija bude veća Jana se itekako kupuje, konzumenti su krivi, kad bi složno opstruirali te uvezene proizvode, koji nam zaista ne trebaju, mnogo manje bi se uvozilo. Ne koristimo bogatstva koja imamo na pravi način. Ali značajan pomak se napravio pojavom Konzuma, koliko mogu primjetiti većina gleda da ga zaobiđe u što širem luku i okreću se ka našim lancima trgovina i našim proizvodima. Mi gradimo i jačamo BiH.
tacno, raja je pocela zaobilaziti dp cini mi se ne kada ih je kupio mercator nego sada kada je sve kupio konzum
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo 387
U Merkatoru nema Bajra kobasice hvala sve ste mi rekli
Bit će Konzum naše vlasništvo, naše vlasništvo !