Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mrtvi ozive pred izbore
Imao sam 13 godina kad su pocele pruce oko autoputa. Sad mi je 30 i mislim da ce moje dijete imati 18 kad ovaj autoput bude gotov..
Joj kako ova SDA masla ljude godinama pred izbore i koliko je ovaj narod glup da jos uvijek pusi ove stvari ccc kako glupa nacija cccc
Davno nekoc je postojao projekt po kojem bi se ova cesta povezivala sa prvom transferzalom - oko hotela Grand... dozvolise divlju gradnju na trasi, i sad cemo svi platiti novi projekat i tezu izvedbu
koji kraljevi -oživljena priča haha ,a postaće stvarnost kroz tri generacije
predizborni trikovi
Kamo sreće.
Nije mi jasno sta komplikuju, cuj iznad pruge cestu praviti🤦‍♂️ pa logicnije i jednostavnije srusiti par kuca u Drinskoj ionako su ruglo pravo.
Tuzla i čitava zapadna Bosna nek umru. Ne daju Sarajlije ni marke tamo u infrastrukturu
Nama je pun Hasim idejnih projekata kad ce se sta zaroviti
2050... pa oni nisu u stanju transferzalu jednu da razvuku... a kamo li gr. autoput. Nemojte biti ludi. U BIH je davno Bog rekao "Laku noc" 😂😂😂
Kako oziljavaju price svaki put pred izbore.. interesantno
Biće gotovo do 2047.
Zgradurine, trzni centri, hoteli... samo nam je jos Autoput kao najzgadjznijem gradu Svijetu trebao pa da se svi kvalitetno u Sarajevu pogusimo. Neka je SDoA zelena, parkovi nam ne trebaju.
Poruka za novinara: Samo neobrazovani bot može pisati o tome, da autoput "rasterećuje" ulice. Tako se razmišljalo do 70. godina prošlog vijeka. Danas se zna, da ovi autoputevi PRIVLAČE u grad automobile, jer ubrzavaju promet i čine ga atraktivnijim, u odnosu na druga sredstva (voz, Gras, biciklo). Tamo gdje imaju pamet se ukida se auto promet u ulicama i time proširuju pješačke zone, ograničava brzina u gradu (često na 30 Km/h), poboljšava se javni prijevoz i biciklističke staze.
Završite s vozovima u Halilovićima, a umjesto pruga izgradite cestu. Ovo s cestom iznad pruge su bajke za nas, da je japanac ili svabo u pitanju OK.
ovo je jako jako jako daleko od realizacije, ili da budem jasan, jaaako daleko od momenta kad ćemo se provozati tom cestom, možda za 20 godina, možda