{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kompanije iz BiH posjetile sajam Printtek u Turskoj

F
23.5.2013. u 12:05
6
4
Kompanije iz BiH posjetile sajam Printtek u Turskoj
6
Kompanije iz BiH posjetile sajam Printtek u Turskoj
Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, u saradnji sa kompanijom "Adonis Group”, oficijelnim predstavnikom jednog od najvećih organizatora sajmova u Turskoj - Tuyap Fair, organizirala je poslovnu posjetu predstavnika Asocijacije grafičke i papirne industrije Vanjskotrgovinske komore BiH 12. međunarodnom sajamu Printtek 2013, koji je održan od 17. do 22. maja u Istanbulu.
Prema navodima iz Vanjskotrgovinske komore BiH, Iz Bosne i Hercegovine Sajam su posjetili predstavnici sljedećih kompanija: "GIK OKO" Sarajevo, "Štamparija Fojnica" Fojnica, "Blicdruk" Sarajevo, "Mojić" Bijeljina, "Svjetlost- štampa" Sarajevo i "Eldžam trade" Sarajevo, te sekretar Asocijacije grafičke i papirne industrije Vanjskotrgovinske komore BiH.

Printtek je jedan od najznačajnijih sajmova iz oblasti štamparstva, papira, kartona i ambalaže u Turskoj i regionu Euroazije, koji je smješten u kongresnom centru sajma Tuyap, na površini od 60.000 m2 izlagačkog prostora.

Ovogodišnji Sajam, u okviru kojeg je upriličen i 3. sajam papira, kartona i obrade IPT Istanbul 2013, održan je u 10 moderno opremljenih hala. Na Sajmu su se predstavile poznate kompanije iz Turske, koje imaju vlastitu tehnologiju i proizvodnju, kao i poznati svjetski brendovi softvera, opreme, tehnologija i materijala.

Posjetioci Sajma imali su priliku vidjeti sisteme i softvere za pripremu štampe i štampu, moderne tehnologije i mašine za štampu, ambalažnu industriju, tehnologije i sisteme za doradu, te repromaterijale za grafičku, papirnu i kartonažnu industriju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: