Privreda
0

Klas predstavio novi proizvod - Zlatni lokum

Klix.ba
Zlatni lokum, novi Klasov premium proizvod, dobio je najbolje ocjene za okus i kvalitet tokom degustacije na platou ispred BBI Centra u Sarajevu.

Bila je to očekivana reakcija potrošača, imajući u vidu da je na tržište plasiran poseban delikates napravljen od najkvalitetnijih sastojaka.

Potrošači su se posebno interesirali o sastojcima i načinu proizvodnje Zlatnog lokuma, a na brojna pitanja odgovarao je tehnolog prehrambene kompanije Klas d.d. Sarajevo.

Klas je u ovom dijelu Evrope prvi i jedini industrijski proizvođač lokuma prema originalnoj recepturi. Slijedeći savremene svjetske trendove i najnovije nutricionističke spoznaje, Klas je pod simboličnim sloganom "Savršeni dar za naše najmilije" svojim vjernim potrošačima ponudio Zlatni lokum. Oplemenjavajući postojeću recepturu Bosanskog lokuma visokokvalitetnim belgijskim čoko granulama te dodajući 20% pravog putera, slatkoljupcima je pružen potpuno novi užitak.

Pripremljen od pažljivo biranih sastojaka, od Zlatnog pudera, s puterom i bez konzervansa, ovaj lokum je idealan izbor za najzahtjevnije potrošače. Zlatni lokum se može naći u skoro svim trgovinama u BiH.