Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gradi se Zenica ko REAL MADRID
Savršenstvo 800 metara za 5 godina i naravno kao i sve u Bosni put ne vodi nigdje
Sunce ti! 2,23 kilometra,kao da smo na mjesec sletili !!! Kakvi likovi
Činjenice govore da je BiH među najnerazvijenijim zemljama u Evropi kad je u pitanju putna infrastruktura. Ima dionica koje ne bi trebale biti ni u upotrebi, a kamo li da se zovu magistralni putevi (Jajce - Donji Vakuf, Srbljani - B. Krupa, Doboj - Tuzla...). I ništa se ne poduzima, a ovaj koridor Vc na kojem se radi gradiće i naša djeca.
@WillyWonka kad je u pitanju putna infrastruktura? Nemoj naše nerazvijenosti razdvajat :D
Pa ko je odobrio glavni projekt bez geologije? Ko je bio revident? Kako je moguće početi graditi ovakav objekat bez izvedbenog projekta? Znači, na projektovanju su se oprale, odmah u startu. Sramota.
Pišljiva 2,3 km autoputa gradite skoro 5 godina?! Bravo SDA - SBB !!!
PolaHko s kamerom Junuze! Svaki mm je zlata vrijedan!
To be continued...
Ahaha autoput koji zavrsava nigdje..? Neka nam je Bog na pomoci sa ovakvom Drzavom i vlasti!
Jbg. Duži Pelješki most.
Zar to postoji?
P vam M imate obraz snimati nedovrseni auto put, a toliko ste novca od naroda izvukli, BANDO
bice ako Bog da zavrseno do 2100.godine
To bi bilo malo neskromno
kao neki porede federaciju i rs, rs prazan pust jad i bijeda kad dodjes u federaciju kao da si dosao u njemacku, samo sarajevski kanton ima veci budzet nego citav rs entitet
@as83 RS 3.3 mlijarde, KS 928 miliona
Koliko je dugo Hering radio mostic na Komaru i izlazu iz Jajca onda mozemo reci da su ovo pravo brzo napravili... 150 radnika nemaju na svim svojim gradilistima, a neko im stima poslove za deset.
Poslije potpisa RS sa Hrvatskom o gradnji autoputa Banja Luka Gradiška i mosta na savi raspisali se naši o autoputevima federacije. Federacija je davnih dana trebala izaći na autoput za zapad. Čak bi i RS koristio autoput preko Odžaka. Ali sad je prekasno. Oni nežele nikakav dodir sa teritorijom Federacije i obrnuto. SDA se nadala ako napada Hrvate da će se udvarati Srbima. Ali oni su jeb... igrači. Prvi put da je RS zabila gol, osim što su dobili granice u dejtonu.
Federacija nemaju RS šta više ponuditi. SDA navijala na istok i pored svih zločina, a oni sami odoše na zapad.
@Termiti kakav potpis RS sa Hrvatskom?
KO ŠTO REČE MIROSLAV PRŽULJ(alijas Lepi Mića)DA ON IMA U KALINOVIKU SVOJU JAHTU I KAŽE KROZ CJEVOVOD ISPOD ŠAHTA PLOVI MOJA BRAON JAHTA.