Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neko begenisao zeljezo u fabrici da razmontira i proda
ne znam da je jedan covjek odgovarao za kriminalnu privatizaciju a toliko je firmi predano i uruseno, a zna se koja stranka vedri i oblaci u namjenskoj industriji pa pricajte da valjaju da su dobri. nema politike kad se krade od svog naroda.
Narod znoo.
neće je ni bit ... pa nismo se borili da radimo već da ne radimo
Super, tamam se moze podmiriti ekipa:Saban, Adis, Refko i Mehina... da je neko normalan dosao u firmu, vidio bi da su mašine nabavljene kao odšteta od napoleonovog rata. Taj "gigant" je truba
Zar se ovakve vijesti smiju objavljivati pred izbore?
sve i jedna firma je propala u gornjem dijelu grada a nacelnik neprizna Hrvatski jezik i brine ga to sto mu pola grada negovori ... a zaboli ga jer mu sunarodnjaci muslimani koji i drze i rade u brastvu nemaju godinu dana placu jad i bijeda a da se zna da ljudi iz engleske dolaze da prave poso u BNT gdje masovno se zgrazaju vidjeci kolka je birokracija i pascetluk se nakotio a radnik gladan i ne zasluzuje nista drugo neg da propane .