{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


FERK izdao dozvole za rad elektroprivredama

F
30.11.2007. u 09:47
0
0
FERK izdao dozvole za rad elektroprivredama
0
FERK izdao dozvole za rad elektroprivredama
Regulatorna agencija za električnu energiju u Federaciji BiH donijela je Rješenje o izdavanju licenci JP Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg-Bosne d.d. Mostar i JP Elektroprivreda Bosne i Hercegovine d.d. Sarajevo za obavljanje elektroprivrednih djelatnosti proizvodnje i distribucije električne energije, opskrbe električnom energijom prvog reda i opskrbe električnom energijom drugog reda.
S obzirom da obje elektroprivrede kasne s provedbom Akcijskog plana o prestrukturiranju i privatizaciji elektroenergetskog sektora u BiH, FERK je licence izdao na različita razdoblja, ovisno o djelatnostima.

Tako su na 5 godina izdane licence za obavljanje djelatnosti proizvodnje i distribucije električne energije, na 4 godine za obavljanje djelatnosti opskrbe električnom, te na 2 godine za obavljanje djelatnosti opskrbe električnom energijom II. reda.

FERK je licence izdao neposredno primjenjujući svoja pravila i propise, u otvorenom i transparentnom postupku uz sudjelovanje javnosti, stoji u priopćenju iz te institucije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: