{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Elektroprivreda HZ HB nije za poskupljene električne energije

F
11.1.2010. u 13:36
0
0
Elektroprivreda HZ HB nije za poskupljene električne energije
0
Elektroprivreda HZ HB nije za poskupljene električne energije
Elektroprivreda HZ HB
Reagirajući na jučerašnje priopćenje za javnost Regulatorne komisija za električnu energiju u Federaciji BiH (FERK), Elektroprivreda HZ HB u svom današnjem priopćenju navodi kako to javno poduzeće i dalje smatra kako nema potreba za povećanjem cijena električne energije u tekućoj godini.
U Elektroprivredi HZ HB podsjećaju kako je FERK samoinicijativno pokrenuo tarifni postupak za izmjenu cijena električne energije, te je sukladno tome Elektroprivreda HZ HB dostavila potrebnu dokumentaciju o svim troškovima FERK-u na razmatranje.

"Ne želimo prognozirati što će i kako će FERK odlučiti, no i dalje smatramo da u tekućoj godini ne bi trebalo mijenjati cijene električne energije bez obzira što realno naši troškovi poslovanja koje smo morali predočiti FERK-u upućuju na potrebu za povećanjem cijene i do 5 posto", stoji u priopćenju.

Naglašavamo da ovo nije izričiti zahtjev JP Elektroprivreda HZHB za povećanjem cijene, stoji dalje u priopćenju, nego procjena koju smo morali predočiti FERK-u zbog metodologije tarifne procedure, a na temelju naših troškova poslovanja.

Na kraju priopćenja za javnost Elektroprivreda HZ HB optužila je FERK za "neprofesionalno, tendenciozno i selektivno plasiranje informacija u javnost za vrijeme dok tarifni postupak traje".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: