{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Elektroprivreda BiH i HZHB potpisuju ugovor o kupoprodaji struje

F
13.11.2013. u 08:07
3
17
Elektroprivreda BiH i HZHB potpisuju ugovor o kupoprodaji struje
3
Elektroprivreda BiH i HZHB potpisuju ugovor o kupoprodaji struje
Elektroprivreda BiH
Generalni direktor JP Elektroprivreda BiH Elvedin Grabovica i generalni direktor JP Elektroprivreda HZHB Nikola Krešić potpisat će u srijedu u Mostaru ugovor o kupoprodaji električne energije u 2014. godini.
Vrijednost ugovora je 21,2 miliona KM.

Potpisivanju ugovora, koje će biti obavljeno u Upravnoj zgradi JP Elektrorprivreda HZHB Mostar, prethodit će radni sastanak uprava JP Elektroprivreda BiH i Elektroprivreda HZHB.

Ugovor o kupoprodaji električne energije u vrijednosti 21,2 milona KM za 229 GWh, koji predstavlja nastavak kontinuirane poslovne saradnje dviju elektroprivreda, posebno u oblasti trgovine električnom energijom, potpisat će i Mirsad Šabanović, izvršni direktor za snabdijevanje i trgovinu u JP Elektroprivreda BiH i Ivana Bunoza, izvršna direktorica za ekonomske poslove u JP Elektroprivreda HZHB.

JP Elektropivreda BiH je, nakon provođenja svih neophodnih priprema, organizovala javni natječaj (tender) za prodaju bilansnog viška električne energije za 2014. godini u količini oko 1.200 GWh, najavljeno je iz Službe za komunikacije JPEPBiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: