Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako ce nasi privatnici nabaviti krevete da raja ne idekuci moj sin konkretno dodje izmedjuosam pa i deset prespava i ujutro usest na noge i pici
Ovako i nasi stranacki uhljebi al oni spavaju za vrijeme radnog vremena
hee heee drug moj.. zato svaki mjesec oni 820 000 u djep stave.. starih dinara :D
robuju
Čuj marljivi - halo, ovo su bolan robovi, kome prodajete ublehe...
Čuj marljivi,.... valjda kapitalizmom natjerani, prisiljeni,.....marljiv si kad radiš nešto što nema veze sa preživljavanjem.
Čuj marljivi,.... valjda kapitalizmom natjerani, prisiljeni,.....marljiv si kad radiš nešto što nema veze sa preživljavanjem.
sta je ovo cudno kod nas siptari zive u pekarama cak imaju skrovite bunkere ako naleti inspekcija ponekad se nedeljom pojave na grbavici s druge strane pekare i drze ruke na ocima da ne oslijepe naglo od sunceve svijetlosti