Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jes jarane, ja sam danas uz klasov senvdic koji kosta 1.2 KM kupio i jogurt od pola marke
Ja kakva fukara kravatu nosi,strasno.Do prije neku godinu gumene cizmice su mu ogrlicu na listu noge pravile,ali poludivljak zna sta je put za uspjeh:"redovno na dzumu i u jedinstvu je snaga"
A gdje su podsticaji za otvaranje firm.
Uhhh...... mislio sam komentarisati al' ne mogu......šta reći? Prisjela mi večera....a baš se bio radovo kljukuši :'( :'( :'(
Glasao sam za SDA jer Bosnjaci nemaju druge partije koja bi zastitila Bosnjaka i njegov identitet ali ove SDA face su mi postale najodvratnije najgora su bagra
dedicu stidi se.
Najgori su mi ovi sto odmah pisu "ja ne vidim nikakvu promjenu, ovo ono"! Pa da apple dodje sad i zaposli odmah 50 hiljada ljudi opet se nista ne bi osjetilo. Osjete oni koji su registrovali neki obrt ili mini farmicu ili nesto trece. A mi koji sjedimo i cekamo da nas pogodi s neba neki posao, dobro cemo se nacekati!
@dmachiavelli Ma druze, ja znam da milion toga ne valja. I ja sam zavrsio prije 3-4 fakultet, magistrirao prije 4 mjeseca pa nemam posla ali to ne znaci da ovo nije pozitivna prica i da se treba nadati puno vecim ciframa!
Dobro a koliko je rezultiralo sa zatvorenih firmi, stečaja i nezaposlenih ?? Jel ti misliš hadžija da smi kreteni ??? Prošao je taj vakat. Nema više Bakir kuveta da to radi. Čuj dvadeset godina ima naređivala mađunarodna zajednica da uništavaju velike sisteme i otvaraju porodične firme , a istovremeno desetine hilajda nevladinih organizacija uništavalo drugi temelj društva : PORODICU. I hajd ti sad nakon toga otvori porodičnu firmu :)))))
po hitnom postupku semsudina predlozit za ministra poljoprivrede a dedica smjenit
fataj.....fataj tu morganu............
Papak, *****lo ga njegovo izborno tijelo.