Promo
125

Creativa Events otvara svoju prvu poslovnicu u Sarajevu

Creativa Events doo iz Tešnja ovog decembra slavi treću godinu postojanja a na svoj rođendan otvaraju i prvu poslovnicu u Sarajevu u sklopu SCC-a.

Tim kreativnih, mladih i odgovornih ljudi zadužen je za savjetovanje, planiranje i organizaciju Vaših evenata od početka do kraja.

Koncept po kojem radi Creativa events je takav da svaki rođendan, godišnjica, otvorenje poslovnice ili neki drugi privatni ili poslovni event zaslužuju da budu drugačiji, potpuno prilagođeni potrebama i željama klijenata i naravno organizovani na najbolji mogući način.

Pored svadbenih dekoracija i korporativnih evenata iz kompanije Creativa Events posebno ističu organizaciju dječijih rođendana kao nešto po čemu se izdvajaju na BH tržištu.

“Ono po čemu smo već prepoznatljivi su dječiji rođendani. Radimo ih sa posebnom radošću i ljubavlju za mališane u cijeloj Bosni i Hercegovini. Svaki roditelj danas želi priuštiti svom djetetu nešto više a mnogi nemaju vremena pa je radost koju vidimo i kod mališana a i kod roditelja nakon uspješno realiziranih rođendanskih slavlja ono što nas tjera da stalno idemo naprijed, učimo i nudimo našim klijentima nešto drugačije” ističe Aldijana Alić, vlasnica i direktorica Agencije.

Više informacija ili zakazivanje termina možete uraditi i putem web stranice: www.creativaevents.info kao i putem FB stranice www.facebook.com/CreativaEvent i Instagram profila www.instagram.com/creativaevents

Trenutno traje i praznično sniženje od 10% na sve balonske dekoracije naručene do 31.12.2018.