Privreda
95

Colors Inn: Novi hotel u Sarajevu otvorio svoja vrata

Smješten u srcu grada, hotel Colors Inn otjelovljuje šarm Sarajeva u doslovnom smislu. Nalazi se u pitoresknom dijelu grada, u ulici Koševo 8, u šarmantnoj zgradi koja datira još iz Austro-Ugarskog perioda.

Arhitekti su, umijećem i kreativnošću, uspjeli zadržati poseban i specifičan arhitektonski duh dijela grada u kojem se hotel nalazi, ujedno ga oplemenjujući urbanim detaljima i bojama, pretvarajući ga tako u autentičnu oazu udobnosti.

Hotel Colors Inn Sarajevo raspolaže sa 37 luksuznih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, vlastitim parkingom – što je, obzirom da se hotel nalazi u epicentru urbanog dijela grada, od posebne važnosti – te udobnim, kreativno osmišljenim restoranom koji će gostu pružiti dojam da, iako se nalazi u gradu, uživa u gastronomskim delicijama u netaknutoj prirodi.

Hotel Colors Inn je od glavne gradske prometnice udaljen svega 200 metara, ali zbog pametno osmišljene arhitekture odiše mirom. U neposrednoj blizini hotela se nalaze i BBI shopping centar, sarajevski sinonim za one-stop-shop, banke, institucije i ambasade. Pješačka gradska zona, koja počinje od spomenika Vječna vatra, je udaljena od hotela tri minute hoda, dok leđa hotela čini Veliki park, legendarna zelena oaza i "pluća" grada Sarajeva, a svega nekoliko metara dalje je i drugi, raskošan Park svjetlosti kod Druge gimnazije.

Dio grada u kojem se hotel nalazi je vrlo bogat i autentičnim restoranima, cafe-barovima, umjetničkim galerijama, kinima. U radijusu od jednog kilometra, gostu hotela je na raspolaganju skoro cijela autohtona ponuda Sarajeva.

Bez obzira na to da li je vaša posjeta Sarajevu poslovne prirode ili ste pak u gradu iz čistog zadovoljstva i na odmoru, Colors Inn je idealan izbor i jedinstven city-break hotel koji neizostavno morate posjetiti ako želite da zaokružite svoj doživljaj Sarajeva.

Recepciju hotela možete dobiti na telefon 033 276 600 , a na ovom linku možete virtuelno proštetati ovim veleljepnim zdanjem.