{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


CEO Konferencija na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu

17.5.2013. u 14:06
0
0
CEO Konferencija na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu
0
CEO Konferencija na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu
Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu i Projekt zapošljavanja mladih (YEP), uz podršku Švicarske agencije za razvoj i saradnju (SDC), organizuju Career, Entrepreneurship and Opportunities (CEO) konferenciju koja će biti održana od 24. do 25. maja, u prostorijama Fakulteta.
Projekt će realizovati Centar za preduzetništvo i upravljanje znanjem, Centar za razvoj karijere studenata i Centar za menadžment i informacione tehnologije (MIT).

Konferencija će okupiti predstavnike nekih od najuspješnijih kompanija i vrhunske stručnjake iz poslovnog svijeta Bosne i Hercegovine, a teme koje će obuhvatiti su preduzetništvo, izgradnja karijere i tehnologija.

CEO konferencija, pored predavanja, organizuje i popratne aktivnosti kao što su Career Start Up - berza rada, Wanted: Million Dollar Employee - takmičenje za studente, Workshop your EI - radionica, Start Up Finale- dodjela novčane podrške najboljim studentskim projektima, te Coffee with CEO – razgovori uz kafu sa uspješnim poduzetnicima.

Učestvovat će više od 150 studenata, predavača i ostalih učesnika.

Učesnici će imati priliku naučiti kako realizovati dobru poslovnu ideju, izgraditi uspješnu karijeru kao i najbitnije stvari iz oblasti preduzetništva, te razmijeniti znanje sa ostalim učesnicima. Cilj Konferencije je poticanje studenata/diplomaca da se udružuju i razvijaju poslovne, socijalne i marketing mreže u cilju stvaranja konkretnih biznisa što jača potencijal njihovog samozaposlenja.

Prijave traju od 10. do 22. maja.

Za sve dodatne informacije i aplikacioni formular posjetite www.ceokonferencija.ba .

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: