Privreda
5

Promo / Brend "MojSan" na međunarodnom sajmu Adriatic Design Expo 2017 u Splitu

Vlastiti proizvodni asortiman brand MojSan® je obogatio novom linijom proizvoda specijaliziranih za opremanja hotela i ostalih smještajnih kapaciteta u skladu sa najvišim normama u ovoj oblasti. Tim povodom realiziran je nastup i prezentacija proizvoda na sajmu Adriatic Design Expo 2017 - Namještaj & više, u Splitu 22.-25.11.2017. godine.

Madraci hotelskog programa zadovoljavaju visoke kriterije čvrstoće i teškogorivosti materijala prema EU normama propisanim za proizvode ove namjene. U ponudi su pored madraca i box spring kreveti te kompletan posteljni program u potpunosti prilagodljiv specifičnim zahtjevima.

MojSan® je regionalno poznata moderna industrija sistema za spavanje sa politikom kvaliteta izgrađenom u skladu sa najvećim svjetskim i europskim standardima u ovoj oblasti. Korištenje ekološki prihvatljivih materijala, implementacija sistema upravljanja kvalitetom, unaprijeđenje proizvodnog ciklusa, edukacija vlastitih ljudskih resursa te monitoring cijelog procesa je od samog početka u fokusu branda MojSan®.

"Poslovanje u 21. stoljeću i moderni trendovi su nam bili izazov kojem smo se uspješno odazvali i postali prepoznatljivo ime u industriji sistema za spavanje u BiH i šire. Naša želja da budemo vrhunski u ovom segmentu rezultirala je činjenicom da je MojSan® učestvovao u opremanju svih značajnijih i većih projekata novih hotela u BiH u posljednjih nekoliko godina", kažu u ovoj kompaniji.