Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrzimo nase lance trgovina kao sto su: Bingo, Robot, Amko Komerc, Hose, Skafa..
NEDAJMO DA KONZUM BUDE VECI OD BINGA!
Ako budemo složni kao što smo sad na komentarima aBd ima da se Konzum lijepo pokupi i ode tamo odakle je i došao. Naših proizvoda u Konzumu je minimalno, a svakako da su kvalitetniji od njihovih.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Svaka cast. Samo naprijed, zatvorite zlo zvano konzum...
idi pitaj ljude sto rade u bingu malo kako im je i otidji pitaj one u konzumu pa ces da vidis razliku u uvjetima, poredjenja radi je kao kiosk - bh telecom.A vi sto pricate domace k palac uzmite bilo sta od binga sto je njegova ambalaza pa malo bolje pogledajte sta konzumirate to jeste smece ne kazem ni konzum da je bolji al daj mislim stvarno kenjate.Prvo trebamo imat kvalitet pa onda se hvalit i pricat treba domace kupovat, cast izuzecima stvarno se pronadje ono domace da je najbolje.
@laik1981, a odakle ti ova informacija?
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
plata u Bingu 350 maraka i topli obrok 160 ako u objektu ima kuhinja topli obrok je 80 maraka.Nikakvih prava nemas na bolovanje zaboravi mozes raditi dan noc nista ti ne znaci plata ista sta god da radis i pod bilo kakvim uslovima.Pojedinaca ima sto imaju vece plate normala zna se sta oni rade drze pod kontrolim ove ostale robove i prodaju prazne price.Ovo treba pidhitno zatvoriti i kad neko kaze nesto protiv normalne firme kao sto je Konzum treba ga objesit u Konzumu si bar covjek imas bar mali dostojanstva ovo je ziva istina znam
U bingu ne mogu na kasi sjediti ljudi, nervozni su jer im je pos'o od mjeseca do mjeseca, roba im je seljačka, bolja je u kineskim šopovima u Rajlovcu. Što se tiče "domaćih" proizvoda kao što je "Bingo riba pakovana u vijetnamu" ili "Bingo šećer proizveden u Brčkom", to podržavam.
wrong turn, vidis dzaba ti to objasnjavas jer ovdje su pojedinci zaslijepljeni i mentalno ometeni, zatvaraju svoje majusne okice pred istinom.Da je vise firmi ko konzum svi bi bili zadovoljniji i ne bi se zalili na uslove na poslu niti bi bili u svojstvu robova, al nee "seljak dobrih cijena" je ovim kmetovima vrh
al mozete srati i o bingi i konzumu
Bingi? Nocna mora...
Dobro nam došli !
Kazu da se otvara BINGO i u Minhenu;); tako bar kazu ??!!!
Hazime imamo BINGO!
Jsat, nisi u centru pažnje, nisi. Preživi ;)
Podrška Bingu, ne treba zaboraviti da pored trgovina bingo ima i proizvodnju, kupili su i spasili od propadanja srebreničku fabriku Majevicu, a svi smo odrastali uz njihov "smoki" Gold Flips i proširili su proizvodnju na brojne proizvode (čips, orašasti plodovi, začini.....), otvorili su farmu koka nosilja, i prodaju jaja najjeftinije u BiH (6 jaja 1KM to nema ni na selu), na policama ima daleko više domaćih proizvoda nego kod drugih prodavaca, a plate u Bingu nisu ništa niže nego u drugim firmama (ne ubrajaju se uhljebljivačke državne kompanije), i radnici su osigurani i imaju redovne plate, još kad bi mogli kupiti Ditu bilo bi savršeno.
Uskoro tvornica keksa kod Živinica i farma tovljenih pilića u Srebreniku.
Fino, nisam to znao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je li Interex Srpski ili Bosanski?
Trenutno je francuski a biće bosanski uskoro, ovaj u BiH naravno :))
francuski, medjutim bingo ga je kupio sad je bosanski
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bingo! :)
http://bljesak.info/rubrika/business/clanak/lidl-u-bih-dolazi-iduce-godine/100175 Naivci.
Neka dođe Lidl, ali nema šanse da uzme Binga, PREVELIK JE SADA !
A moj glupko, Bingu je uvjetovano da kupi još prostora da bi Lidl pristao doć. Nije prevelik nego je bio premal.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bingo je istinski kralj dobrih cijena... Svi u Bingo jer sve je jeftinije a isto ako kod drugih prodavača...
jel se ko pita sto je to tako jeftinije pa sve na ustrb radnika zato oni znaju kakvu jadnocu od plate imaju.
vidi, slažem se sa tobom...znam da radnici imaju male plate ali imam i ja kao inžinjer a imam još odgovoran posao da kada nešto pogrješim mogu otići u zatvor. Kada radnica u Bingu poroda nešto u najgorem slučaju odbiju joj od plate. Svi imamo male plate jedino političari apsolutno ništa ne rade a imaju najveće plate. Vidiš, tu je ta nepravda...debili koji vode ovu zemlju su napravili tu nepravdu a ne Bingo kao i što su sami radnici pristali i rade za male pare... Vrijeme je modernog ropstva a BiH je zemlja sa 4 mil robova !
Za par godina tržni centar u Tuzli od 40.000 m2, sa osam kino dvorana, kuglanom i još mnogo toga :))
onda ce biti kao Tus u Kopru, Celju...
Bravo za Lidl.