{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Bimalovom ulju velika zlatna medalja za kvalitet u Novom Sadu

21.5.2013. u 12:26
27
1
Bimalovom ulju velika zlatna medalja za kvalitet u Novom Sadu
27
Bimalovom ulju velika zlatna medalja za kvalitet u Novom Sadu
Na 80. jubilarnom međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, koji se održava od 18. do 24. maja, danas su dodijeljenje nagrade za najbolji kvalitet u kategoriji jestivih ulja i masti. Bimal suncokretovo ulje pakovano u jedan litar nagrađeno je velikom zlatnom medaljom za kvalitet ovog proizvoda.
Stručna komisija Novosadskog sajma je pregledala 36 i ocijenila 35 uzoraka, koje je prijavilo 13 učesnika, a Bimalovo suncokretovo ulje pakovano u jedan litar nagrađeno je velikom zlatnom medaljom. Sucokretovo ulje Bimal pakovano u 2, 5 i 10 litara osvojilo je zlato za svoj kvalitet. Pored zlatnih medalja Bimal je nagrađen srebrnim šampionskim peharom koji je odraz Bimalovog visokog kvaliteta jestivog rafinisanog suncokretovog ulja i stalnosti učestvovanja na ocjenjivanju.

Nataša Pucar, šefica korporativnih komunikacija Bimal d.d je ovom prilikom rekla: "Dodijeljene nagrade i priznanja za Bimal suncokretovo ulje su potvrda rada kompanije Bimal na kvalitetu proizvoda, ali i potvrda važnosti implementiranih standarda za upravljanje kvalitetom koje Bimal posjeduje. Izuzetno mi je drago da se bh. proizvod prepoznaje kao kvalitetan što za nas, bh. proizvođače, i jeste najvažnije u ovom trenutku. Iskreno vjerujemo da će kvalitet Bimala, koji svoje proizvode izvozi na sva tržišta regije i mnogo šire, prepoznati još veći broj bh. potrošača i da ćemo time dodatno ojačati svoju poziciju jedinog proizvođača jestivih ulja na domaćem tržištu".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: