Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi ga sipaju u stojadine i Yuge i zato ga gotive, dok vozis Kalemegdanom iza tebe se širi prijatan miris uštipaka...
Amo ljudi, ko koristi floriol i slicne predjite na Bimal. Nista manje nije kvalitetnije od drugih. I ovako smo nula bodova al jos veca nula smo kad ni fening ne ostane u nasoj drzavi. Domace = Ostaje. Pa makar Bakir od tih para kupovao poklone i davao dzeparce maloljetnicama koje prci. Bolje to neg da hranimo druge drzave.
Da nas Gavrilo nije zajebo ovakvih firmi po BiH bi mogli biti na hiljade....al eto, takva nam nafaka....
citam ponekad klix forum, i naletim na temu o domacim proizvodima, gdje jedna tuka pise kako je bimal ulje rijetko i nekvalitetno te je floriol ulje bolje i masnije... kontam zar postoje tako glupi ljudi ...ulje ko ulje, razumjem da neko kupi milku umjesto vispak cokolade, ali kupovati hrvatsku vodu, madjarsko ulje i slovensko mlijeko itd je cisti debilizam, kad imamo isto tako ako ne i kvalitetnije proizvode
Jos kazu "voda Jana ukusnija" pa valjda voda ne treba da ima ukus
Koliko su ovog puta platili kićenje?
ko je "kriv" za uspjeh bimal-a???? narod kriv. SAMO DOMAĆE.
Kupuj domace...
bravo Bimal...........samo naprijed........
ja ga koristim za sunčanje .....