{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Besplatan seminar "Finansijska pismenost za svakoga" 28. aprila u Sarajevu

18.4.2013. u 20:50
98
3
Besplatan seminar "Finansijska pismenost za svakoga" 28. aprila u Sarajevu
98
Besplatan seminar "Finansijska pismenost za svakoga" 28. aprila u Sarajevu
U nedjelju, 28. aprila 2013. godine, u zgradi Poslovne akademije Ekonomskog fakulteta u Sarajevu bit će održan besplatan seminar iz oblasti finansijske pismenosti i ličnih finansija pod nazivom "Finansijska pismenost za svakoga".
Cilj seminara je edukacija stanovništva o kreditima, reprogramiranju dugova, internet bankarstvu, štednji ali i nekim drugim važnim pitanjima poput inflacije, investicija, mikrofinansiranja, žirantima te generalno o upravljanju ličnim finansijama.

Projekat je podržava Američka ambasade u BiH. Predavač na seminaru je dr. Velid Efendić sa Ekonomskog fakulteta u Sarajevu, a nakon realiziranog seminara svim polaznicima bit će dodijeljen certifikat o pohađanju.

Seminar je potpuno besplatan za sve, počinje u 9 sati i traje do 13:45 uključujući dvije pauze sa besplatnim osvježenjem za učesnike. Polaznici će dobiti i fascikle sa materijalima za seminar.

Ovo je deseti u nizu seminara iz ove oblasti širom Bosne i Hercegovine, a u svakom gradu u kojem je do sada održan zabilježen je jako veliki odziv te su učesnici bili veoma zadovoljni seminarom.

Prijave su moguće do popune slobodnih mjesta. Prijava treba da sadrži ime i prezime, zanimanje, kontakt telefon i e-mail adresu. Prijaviti se možete na e-mail [email protected] a poželjno je u naslovu e-mail poruke napisati za koji grad se prijavljujete. Broj mjesta je ograničen.

Više informacija na www.finansijskoznanje.ba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: