{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Bekto Precisa sa svjetskim brendom Fisherom potpisala ugovor vrijedan 26 miliona eura

9.3.2015. u 20:40
762
58
Bekto Precisa sa svjetskim brendom Fisherom potpisala ugovor vrijedan 26 miliona eura
762
Visoka poslovna delegacija svjetski poznatog branda Fischer Sport boravila je u posjeti kompaniji Bekto Precisa. Rezultat dosadašnje odlične saradnje je novi ugovor potpisan sa generalnom direktoricom kompanije Enisom Bekto vrijedan 26 miliona eura.
Ugovor će se realizirati u narednih šest godina, a u kompaniji Bekto Precisa ističu da je riječ o značajnoj invsticiji koja će omogućiti proširenje kapaciteta i nova radna mjesta.

Rezultat je to dugogodišnje odlične saradnje i niza uspješno realiziranih poslovnih ugovora između svjetskog brenda Fisher Sporta i kompanije Bekto Precisa. Investicija je plod izuzetenog poslovnog odnosa i povjerenja na relaciji vlasnika ali i vrhunskog kvaliteta u proizvodnji vezova za Fisherove skije i drugih komponenti koji se godinama proizvode u Bekto Precisi, a odlikuje ih i velika odgovornost jer su proizvodi Fishera namijenjeni ekstremnim sportovima te stavljaju akcenat i na brigu o svakom detalju u proizvodnji.

"Firma Bekto Precisa i Fisher već dugo godina imaju odličnu saradnju u razvoju sportske industrije i danas smo produžili ovu saradnju novim ugovorom na šest godina u vrijednosti od 26 miliona eura", izjavila je za Klix.ba Enisa Bekto, generalna direktorica Bekto Precise.

U pogonima kompanije Bekto Precisa bit će realizovan kompletan proizvodni proces potvrdili su i predstavnici Fishera.

"Mi mo danas ovdje da produžimo dosadašnju saradnju sa kompanijom Bekto Precisa koja se do sada u posljednjih šest godina pokazala izuzetnom tako da mi pravimo novi ugovor od pet do sedam godina. Mi smo sigurni da će proizvodnja biti na vrhunskom nivou, da nećemo imati problema i da ćemo je proširiti ne samo na sedam godina već i mnogo duži period .Ovim ugovorom osigurat ćemo i cijenu i kvalitet i rokove", izjavio je Franz Resch, direktor razvoja Fisher sporta.

Potpisivanje ugovora vrijednog 26 miliona eura dokaz je kako predstavnici ove renomirane kompanije imaju u planu da i buduće velike strateške projekte realizuju sa Bekto Precisom zbog visoke profesionalnosti i pouzdanosti koju su iskazali tokom godina uspješne međusobne saradnje.

"Fisher je porodična kompanija koja ima tradiciju dugu od preko 90 godina i mi smo zainteresovani samo za dugoročnu saradnju. U Bekto Precisi smo našli sigurnog partnera zato i sklapamo ugovore.Kroz dosadašnju saradnju smo se uvjerili u to i idemo dalje u proširenje proizvdnje jer ćemo dobiti traženi kvalitet", kaže Markus Hartl, direktor nabavke Fisher Sporta

Za kompaniju Bekto Precisa potpisivanje novog ugovor sa Fisherom predstavlja još jedan dokaz kvaliteta i činjenice da se nalazi u vrhu najuspješnijih kompanija.

"Dokazali smo kvalitet naših proizvoda i našli svoje mjesto na tržištu Evrope i svijeta", izjavila je Enisa Bekto, generalna direktorica Bekto Precise.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: