{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Bekto Precisa sa svjetskim brendom Fisherom potpisala ugovor vrijedan 26 miliona eura

9.3.2015. u 20:40
762
58
Bekto Precisa sa svjetskim brendom Fisherom potpisala ugovor vrijedan 26 miliona eura
762
Visoka poslovna delegacija svjetski poznatog branda Fischer Sport boravila je u posjeti kompaniji Bekto Precisa. Rezultat dosadašnje odlične saradnje je novi ugovor potpisan sa generalnom direktoricom kompanije Enisom Bekto vrijedan 26 miliona eura.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Ugovor će se realizirati u narednih šest godina, a u kompaniji Bekto Precisa ističu da je riječ o značajnoj invsticiji koja će omogućiti proširenje kapaciteta i nova radna mjesta.

Rezultat je to dugogodišnje odlične saradnje i niza uspješno realiziranih poslovnih ugovora između svjetskog brenda Fisher Sporta i kompanije Bekto Precisa. Investicija je plod izuzetenog poslovnog odnosa i povjerenja na relaciji vlasnika ali i vrhunskog kvaliteta u proizvodnji vezova za Fisherove skije i drugih komponenti koji se godinama proizvode u Bekto Precisi, a odlikuje ih i velika odgovornost jer su proizvodi Fishera namijenjeni ekstremnim sportovima te stavljaju akcenat i na brigu o svakom detalju u proizvodnji.

"Firma Bekto Precisa i Fisher već dugo godina imaju odličnu saradnju u razvoju sportske industrije i danas smo produžili ovu saradnju novim ugovorom na šest godina u vrijednosti od 26 miliona eura", izjavila je za Klix.ba Enisa Bekto, generalna direktorica Bekto Precise.

U pogonima kompanije Bekto Precisa bit će realizovan kompletan proizvodni proces potvrdili su i predstavnici Fishera.

"Mi mo danas ovdje da produžimo dosadašnju saradnju sa kompanijom Bekto Precisa koja se do sada u posljednjih šest godina pokazala izuzetnom tako da mi pravimo novi ugovor od pet do sedam godina. Mi smo sigurni da će proizvodnja biti na vrhunskom nivou, da nećemo imati problema i da ćemo je proširiti ne samo na sedam godina već i mnogo duži period .Ovim ugovorom osigurat ćemo i cijenu i kvalitet i rokove", izjavio je Franz Resch, direktor razvoja Fisher sporta.

Potpisivanje ugovora vrijednog 26 miliona eura dokaz je kako predstavnici ove renomirane kompanije imaju u planu da i buduće velike strateške projekte realizuju sa Bekto Precisom zbog visoke profesionalnosti i pouzdanosti koju su iskazali tokom godina uspješne međusobne saradnje.

"Fisher je porodična kompanija koja ima tradiciju dugu od preko 90 godina i mi smo zainteresovani samo za dugoročnu saradnju. U Bekto Precisi smo našli sigurnog partnera zato i sklapamo ugovore.Kroz dosadašnju saradnju smo se uvjerili u to i idemo dalje u proširenje proizvdnje jer ćemo dobiti traženi kvalitet", kaže Markus Hartl, direktor nabavke Fisher Sporta

Za kompaniju Bekto Precisa potpisivanje novog ugovor sa Fisherom predstavlja još jedan dokaz kvaliteta i činjenice da se nalazi u vrhu najuspješnijih kompanija.

"Dokazali smo kvalitet naših proizvoda i našli svoje mjesto na tržištu Evrope i svijeta", izjavila je Enisa Bekto, generalna direktorica Bekto Precise.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: