{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


BBI prvi partner Investiciono-razvojne konferencije u Srebrenici

31.8.2015. u 20:11
73
17
BBI prvi partner Investiciono-razvojne konferencije u Srebrenici
73
Načelnik Općine Srebrenica Ćamil Duraković i direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom BBI banke Amel Kovačević potpisali su danas u Sarajevu Memorandum o razumijevanju kojim je dogovorena buduća saradnja na organizovanju Investiciono-razvojne konferencije u ovoj općini.
"Želimo da prijatelji Srebrenice shvate da je najbolja pomoć investiranje i na taj način otvaranje radnih mjesta za građane ove općine. Namjera nam je da se prijatelji Srebrenice ovog grada sjećaju cijele godine, a ne samo 11. jula. Organiziranjem investicijske konferencije uz naše partnere, a danas je to BBI banka, pokušat ćemo umjesto sadake građanima obezbjediti radna mjesta i dobre uvjete života. Interes da učestvuju u ovom projektu osim BBI banke pokazao je i UNDP. Nadamo se otvaranju novih radnih mjesta u općini Srebrenica", izjavio je nakon potpisivanja memoranduma Ćamil Duraković, načelnik Općine Srebrenica.

Direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom Amel Kovačević istakao je da BBI banka već šest godina organizira Sarajevo Business Forum, jednu od najznačajnijih investicijskih konferencija u ovom dijelu svijeta te da će stečena iskustva, kontakte, stručnu pomoć oko pripremanja projekata rado ustupiti Općini Srebrenica.

"BBI banka u temeljima svoje korporativne kulture ima ugrađeno brigu za društvo u kojem posluje kroz različite projekte. Podrška razvoju privrede BiH vodilje su našeg poslovanja i sa zadovoljstvom smo prihvatili podršku u organizaciji Investiciono-razvojne konferencije u Srebrenici", kazao je Kovačević.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: