{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


BBI banka: Novih milion KM za stipendije

10.10.2014. u 12:53
197
39
BBI banka: Novih milion KM za stipendije
197
BBI banka: Novih milion KM za stipendije
Bosna Bank International (BBI) u saradnji sa prijateljima Banke i ove školske/akademske godine podijelit će milon KM za stipendiranje učenika i studenata iz BiH.
Sredstva koja je BBI banka sa svojim prijateljima osigurala bit će alocirana za stipendiranje 500 učenika i studenata, državljana BiH, na školskim i visokoškolskim ustanovama na teritoriji cijele BiH.

Stipendije su primarno namijenjene djeci bez jednog ili oba roditelja, na teritoriji cijele BiH, a potom eventualno i ostalim kategorijama, ocjenjujući uspjeh, te uzimajući u obzir, između ostalog, ukupne prihode i socijalni status domaćinstva.

Konkurs za ovu kategoriju stipendista bit će uskoro objavljen na stranici banke i u dnevnim novinama.

Osim 500 stipendija koje su namijenjene djeci bez jednog ili oba roditelja i odličnim učenicima i studentima slabijeg imovinskog stanja; BBI banka stipnedira postdiplomce islamskog bankarstva.

Za postdiplomce koji žele nastaviti obrazovanje u jednoj od najtraženijih ekonomskih disciplina u svijetu, islamskom bankarstvu, BBI banka ove godine dodijelit će 20 stipendija. Konkurs za ove stipendije otvoren je na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu do 17. oktobra ove godine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: