Tačno pred let
8

Promo / Balkan Transfer nudi prijevoz od Sarajeva do Međunarodnog aerodroma Tuzla

Veliki broj novih letova s Međunarodnog aerodroma Tuzla otvorio je mogućnosti novih putovanja za građane i građanke Sarajeva. Ono što je do sada nedostajalo je sigurno i pouzdano rješenje prijevoza od Sarajeva do aerodroma u Tuzli, ili u drugom smjeru. Novi bh. brand Balkan Transfer nudi rješenje ovog problema.

Uz nekoliko vožnji dnevno u oba smjera Balkan Transfer efikasno povezuje Sarajevo s Međunarodnim aerodromom Tuzla. Vremena polaska su usklađena s rasporedom letova, što ovo rješenje čini odličnim za potrebe putnika. Posebna prednost je što vozilo dolazi na vaša vrata, čime dodatno štedite i vrijeme i novac.

Fokus Balkan Transfera je na pouzdanosti i sigurnosti – dva najzanemarenija aspekta kod privatnih transfera. Pouzdanost, u smislu da će naše vozilo uvijek biti na vašoj adresi, čak i ako ste jedini putnik tog dana. Sigurnost, u smislu da su naši vozači iskusni, poštuju sigurnosne procedure o dovoljnom vremenu odmora, da su vozila dobro opremljena, redovno servisirana te da uvijek poštujemo sva pravila saobraćaja. Interne procedure kontrole kvaliteta i sigurnosne procedure osiguravaju nam visok nivo kvaliteta svakog pojedinačnog transfera.

Vašu vožnju možete jednostavno rezervisati putem naše web-stranice http://www.balkantransfer.com ili pozivom našem centru za podršku i rezervacije na ‎061/240-230.