|

Airbus Novak Đoković sletio na Aerodrom Banja Luka

Airbus Novak Đoković sletio na Aerodrom Banja Luka
8
S
SRNA
1.12.2013. u 13:25
199
komentara
8

dijeljenja
1/5 Foto: SRNA
2/5 Foto: SRNA
3/5 Foto: SRNA
4/5 Foto: SRNA
5/5 Foto: SRNA
Avion Air Serbije, koji je danas poletio iz Beograda, sletio je na Aerodrom Banja Luka, čime je zvanično ponovo uspostavljen vazdušni saobraćaj između Srbije i bh. entiteta Republika Srpska.
Avion su dočekali predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, ministar saobraćaja i veza RS Nedeljko Čubrilović, konzul Srbije u Banjoj Luci Vladimir Nikolić, direktor Aerodroma Banja Luka Miroslav Janjić i direktorica Turističke organizacije Republike Srpske Nada Jovanović.

Avion Airbus A319 Novak Đoković poletio je sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" u 12:05 sati, a nakon što je sletio organizovana je svečana ceremonija u foajeu Aerodroma Banja Luka.

Letovi na relaciji Banja Luka - Beograd u ovoj zimskoj sezoni bit će uspostavljeni na dnevnom nivou. Polazak iz Beograda za Banju Luku predviđen je u 14:00 sati, a polazak iz Banje Luke u 15:25 sati.

U predstojećoj ljetnoj sezoni planirana su dva leta - prijepodnevni i večernji. Utorkom, četvrtkom i subotom polasci iz Beograda su u 8:00 sati, a iz Banje Luke u 10:45 sati. Ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom polasci iz Beograda bit će u 18:40 sati, a iz Banje Luke u 21:35 sati.
Prijavi grešku


Komentari (199)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...