Privreda
48

A2B Express za lakše i profitabilnije poslovanje

A2B Express Delivery je najveća domaća transportna kompanija koja nudi najsavremeniju i najpouzdaniju transportnu mrežu za slanje i prijem pošiljki, s distributivnim centrima u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Srbiji.

Aplikacijom A2B Express za pametne telefone, klijenti mogu u realnom vremenu, brzo i jednostavno pratiti svoju pošiljku. Dovoljno je unijeti kod pošiljke i u svakom trenutku pratiti njeno kretanje - gdje se nalazi, u koje vrijeme je predata kuriru i kada stiže na krajnju adresu.

Na taj način A2B omogućava kompanijama da vrlo precizno svoje klijente obavijeste o isporuci naručene robe, bez potrebe dodatnog angažmana svojih uposlenika. Uz racionalizaciju troškova i obima rada svojih uposlenika, kompanije su u mogućnosti svoje kupce transparentno informisati o isporukama, što svakako doprinosi zadovoljstvu krajnjih korisnika. Aplikaciju je moguće besplatno preuzeti putem GooglePlay, Windows Store i AppStore.

Također, A2B malim, srednjim i velikim kompanijama omogućava korištenje A2B software-a koji se u praksi pokazao kao velika pomoć u reduciranju grešaka, uštedi vremena, novca i ljudskih kapaciteta.

Naime, umjesto manuelnog ispisivanja tovarnog lista, uz samo nekoliko klikova moguće je kreirati tovarni list na kojem su, osim podataka o pošiljaocu i primaocu, ugovorni uslovi, podaci o težini i zapremini pošiljke, iznos za naplatu (ukoliko je pošiljka s naplatom), te bar kod uz kojeg je moguće u realnom vremenu pratiti sve promjene statusa pošiljke, od trenutka slanja do uručenja, bez obzira da li je riječ o kopnenom, zračnom ili pomorskom prometu.

Sve dodatne informacije možete pronaći na www.a2b.ba.