{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Voćar promet" počeo sa radom u punom kapacitetu

14.7.2015. u 17:08
207
15
"Voćar promet" počeo sa radom u punom kapacitetu
207
"Voćar promet" počeo sa radom u punom kapacitetu
Adriatic Group GmbH Vienna, koja je preuzela fabriku "Voćar promet" iz Glumine kod Zvornika, je nakon samo nekoliko mjeseci uspjela u potpunosti revitalizirati ovu fabriku.
Svi kapaciteti Voćar prometa su stavljeni u puni pogon, fabrika zapošljava 32 stalno zaposlena radnika, te oko 80 sezonskih radnika.

"U toku je sezona, a svi proizvodni resursi Voćar prometa su stavljeni u puni pogon. Svakodnevno nam pristižu sirovine preko naše partnerske firme Agrona d.o.o. Živinice koje prerađujemo u našim kapacitetima i dalje preko članica Adriatic Group plasiramo na tržišta Europske unije", izjavio je Ahmed Hublić, direktor Voćar prometa.

"Adriatic Group je obezbijedila sirovine potrebne za proizvodnju, ali i nove poslovne ugovore, te siguran plasman na inostrano tržište koje do sada nismo imali. Od sada će se proizvodi iz fabrike Voćarpromet naći na policama vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, Njemačkoj, Austriji, Švedskoj, Holandiji i Velikoj Britaniji", dodao je Hublić.

U narednom periodu Adriatic Group ima planove dodatno ulagati u razvoj opštine Zvornik, te obezbijediti nova radna mjesta i pozitivan poslovni ambijent ovom regionu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: