Roof Gardens
45

Priroda donosi zdravlje: Vaš idealan dom na obroncima Trebevića

Vaš idealan dom na obroncima Trebevića
Vaš idealan dom na obroncima Trebevića
1.200 metara od Skenderije, 10 minuta automobilom do stana iznad smoga koji nudi idealan spoj urbanog života i prirodne idile gdje su zdravlje i porodični život na prvom mjestu.

Panoramski pogled na Sarajevo, miris borovine i priroda nadomak ruke - sve to možete pronaći u kompleksu Roof Gardens na Trebeviću. Nudeći potpuni ugođaj života u prirodi, ovo je jedinstvena lokacija koja istovremeno ispunjava i sve zahtjeve modernog životnog stila.

U potrazi za mirom

U brzoj životnoj svakodnevnici sve više ljudi prepoznaje vrijednost unutrašnjeg mira te svoj dom pronalazi van grada.

"Ovaj projekat predstavlja vrhunac našeg stremljenja ka inovaciji i dizajnu, nudeći ekskluzivan životni stil u prirodi sa svakodnevnim gradskim sadržajima, a ipak, na korak od dinamičnog centra Sarajeva gdje često gubimo dragocjeno vrijeme u prevozu, a koje bismo mogli provesti sa porodicama i prijateljima", ističu iz Roof Gardens tima.

Lokacija kompleksa

U potrazi za idealnim spojem urbanog života i prirodne idile, Roof Gardens se nalazi na obroncima Trebevića, na nadmorskoj visini od preko 900 metara, iznad nivoa smoga, sa panoramskim pogledom na grad poput 13 sarajevskih naselja. Lokacija se nalazi na 1200 metara vazdušne udaljenosti od centra Skenderije ili 10 minuta automobilom od Marijinog dvora, te graniči s gustom crnogoričnom šumom, pretvarajući prostor u primjer modernog življenja u skladu s prirodom.

Kvalitet gradnje

Budući stanari mogu uživati u elegantnom i prozračnom životnom prostoru koji stvara besprijekornu vezu između unutrašnjeg enterijera i vanjskog pejzaža kroz Reynaers belgijske portale - od poda do plafona. Stanovi sa ili bez terasa, standardni ili luksuzni penthouse prostori, opremljeni su visokokvalitetnim materijalima svjetski poznatih brendova.

Zdravlje porodice

Tokom različitih godišnjih doba uživajte u doživljaju prirode koja je najbolji prijatelj porodičnog zdravlja, uz sadržaje koji potiču zdrav i aktivan način života. Poznati su brojni pozitivni efekti boravka na otvorenom, kako za mentalni razvoj tako i za unapređenje općeg zdravlja. “Centralni trg s amfiteatrom i gastro kompleks nude jedinstven kulturni i gastronomski doživljaj, dok posebne zone za rekreaciju i igru pružaju nezaboravne trenutke za najmlađe.”- dodaju iz Roof Gardens tima.

Sigurna i pametna investicija

Roof Gardens sljedeće godine otvara vrata stanarima i posjetiocima, te vas uvodi u budućnost urbanog života. Gradnja kompleksa revitalizira lokaciju ruševnog i zapuštenog objekta sa deponijom, te podrazumijeva cjelokupnu građevinsku dokumentaciju i prateće dozvole, čineći vašu investiciju sigurnom uz opcije fleksibilnog finansiranja.

Kontakt

Pozivamo vas da postanete dio ove izuzetne zajednice. Za više informacija i detalja o dostupnosti stanova, kontaktirajte nas putem forme u nastavku ili na [email protected]. Dobrodošli u Roof Gardens - gdje se snovi o idealnom domu ostvaruju.