{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Prijavite se na MBA stipendije vodeće poslovne škole JI Evrope

S
16.4.2018. u 10:20
2
1
Prijavite se na MBA stipendije vodeće poslovne škole JI Evrope
2
Prijavite se na MBA stipendije vodeće poslovne škole JI Evrope
Cotrugli Business School, vodeća poslovna škola u regiji i ove godine dodjeljuje Executive MBA i MBA stipendije (E/MBA) ambicioznim pojedincima svjesnim da su ulaganje u znanje i kvalitetno umrežavanje neophodni za napredak u karijeri.
"Ako se nalazite među onima koji su spremni da ulože u znanje, prošire mrežu kontakata i povećaju svoju konkurentnost u svijetu biznisa, Prijavite se na Executive MBA i MBA stipendije (E/MBA) koje dodjeljujemo progresivnim menadžerima u Bosni i Hercegovini u ukupnoj vrijednosti od preko 100.000 eura", navode iz Cotrugli Business School.

Zašto MBA?

MBA program (Master of Business Administration) je najviši oblik poslovne edukacije. Program razvija liderske kompetencije polaznika, a idealan rezultat pohađanja programa je transformacija polaznika iz menadžera u lidera. Studenti Cotrugli poslovne škole, kao najveću prednost MBA programa ističu promjenu u načinu razmišljanja i razvoj samosvijesti, koji su ključni faktori za bolje donošenje odluka i napredak u karijeri, a cjelokupan doživljaj sa programa kao iskustvo koje im je promijenilo život.

Zašto Cotrugli?

Cotrugli poslovna škola je svrstana među 2% međunarodno AMBA (Association of MBA's) akreditiraih poslovnih škola u svijetu, kao što su INSEAD, IMD, London, ESCP, itd. Okuplja uspješne i perspektivne polaznike, kao i priznate međunarodne predavače i stručnjake. Cotrugli studenti imaju prosječno 5 godina (MBA) i 15 godina (EMBA) radnog iskustva. Strukutura polaznika, u odnosu na pozicije sa kojih dolaze, govori da je preko 70% njih na rukovodećim pozicijama u većim ili manjim organizacijama, bilo kao direktori kompanija i sektora ili kao samostalni preduzetnici. Polaznici programa su stručnjaci iz različitih industrija, kao što su: farmaceutska, gradjevinska, IT, telekomunikaciona, tehnološka, FMCG, finansijska i mnoge druge.Alumni zajednica broji 2000 pojedinaca, što je čini najvećom poslovnom mrežom u Jugoistočnoj Evropi. Aktivnosti poput Alumni događaja, foruma, Cotrugli dana, konferencija, sportskih sadržaja, putovanja i poslovno umrežavanje su samo dio benefita koje članstvo u Cotrugli Alumni zajednici donosi.

Program zahtijeva minimalno odsustvo sa posla. Predavanja na EMBA programu se najčešće održavaju od petka do nedjelje, jednom mjesečno, dok na MBA programu predavanja traju sedmicu dana na svakih 6 nedjelja.

Kako se prijaviti za stipendije?

Cotrugli ove godine dodjeljuje po četiri polovične MBA i EMBA stipendije, kao i stipendije od 30% učesnicima koji se najbolje pokažu tokom stipendijskog procesa. Ako ste stekli relevantno radno iskustvo, završili ste fakultet i znate engleski jezik, možete se prijaviti za E/MBA stipendije.
Potrebno je ispuniti kratki aplikacijski formular na sajtu nakon čega ćete biti obaviješteni o daljim koracima.

Prijave traju do 27. maja 2018. godine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: