{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prijavite se na FIT Coding Challenge 2018

Klix.ba
18.4.2018. u 16:33
0
0
Prijavite se na FIT Coding Challenge 2018
0
Prijavite se na FIT Coding Challenge 2018
Već 11. godinu za redom Fakultet informacijskih tehnologija Univerziteta Džemal Bijedić Mostar organizira natjecanje u programiranju – Coding Challenge.
Ovogodišnje natjecanje će se održati 7. i 8. juna 2018. u sljedećim kategorijama:

1. programerski izazov - natjecatelji rješavaju manje probleme u programskom jeziku C++;
2. programiranje igara - natjecatelji imaju priliku razvijati igre za PC ili Android platformu;
3. inovacijski izazov - traži se inovativno rješenje za bilo koji problem iz realnog okruženja, s naglaskom na Internet of Things i
4. Cyber Olympics (natjecanje u hacking-u).

Svi detalji o kategorijama i uvjetima natjecanja mogu se pronaći na http://cc.fit.ba/.

Uspješne sudionike natjecanja očekuju bogate nagrade. Nagrada za osvojeno prvo mjesto iznosi 800 KM, nagrada za drugo mjesto 600 KM i 500 KM za treće mjesto. Nagrade za programerski izazov su 500 KM za osvojeno prvo mjesto, 400 KM za osvojeno drugo mjesto i 300 KM za treće mjesto.

Do natjecanja je ostalo još samo 50 dana. Pozivaju se svi studenti i učenici srednjih škola koji se bave razvojem softvera da se pridruže FIT Coding Challengeu 2018. Poziv vrijedi za natjecatelje, suorganizatore, sponzore i partnere, a publika je više nego dobrodošla.

Coding Challenge je prilika za studente da pokažu šta znaju, a sponzorima, partnerima i suorganizatorima prilika da prepoznaju i upoznaju buduće suradnike i zaposlenike.

Zainteresirani za suradnju, mogu ostvariti kontakt putem mail adrese [email protected], a zainteresirani natjecatelji mogu obaviti registraciju na stranici natjecanja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: