{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prezentacija sajma EKOBIS 2007.

F
5.7.2007. u 16:15
0
0
Prezentacija sajma EKOBIS 2007.
0
Prezentacija sajma EKOBIS 2007.
U Vanjskotrgovinskoj komori BiH u Sarajevu danas je predstavljen peti međunarodni sajam eko turizma, ekologije i eko zdrave hrane EKOBIS 2007. koji će ove godine biti održan od 6. do 9. septembra u Bihaću na lokaciji Gradska otoka.
EKOBIS je specijalizirana sajamska priredba s akcentom na očuvanje okoliša koja će uz tradicionalne sadržaje ponuditi i oko 50 pratećih programa privrednog, kulturnog i sportskog karaktera.

Prema riječima direktorice sajma Sadete Gutlić, bit će održano nekoliko prezentacija, konferencija, okruglih stolova, radionica i poslovnih susreta, gastro festival uz bogat zabavno-kulturni program.

Tematski skupovi bit će posvećeni tehnologiji za zaštitu okoliša, organskoj proizvodnji, upravljanju kvalitetom, pčelarstvu, infrastrukturi za poduzetništvo, turističkoj signalizaciji i dr.

Predsjednik Privredne komore Unsko-sanskog kantona Ismet Pašalić posebno je izdvojio konferenciju o trećem evropskom koridoru koji povezuje Novo Mesto, Karlovac i Bihać s jugoistočnom Evropom. Suorganizatori su GSZ Območna gospodarska zbornica Novo Mesto i gradovi Novo Mesto, Karlovac, Slunj i Bihać.

Planirano je i održavanje konferencije klastera drvoprerade i šumarstva USK-a, finale eko kviza i ekološke radionice za djecu.

Očekuje se da će na sajmu učestvovati predstavnici iz desetak zemlja jugoistočne Evrope.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: