{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prezentacija poslovnog ERP sistema MD Navision

F
24.1.2007. u 14:25
0
0
Prezentacija poslovnog ERP sistema MD Navision
0
Prezentacija poslovnog ERP sistema MD Navision
Dignus poslovni sustavi d.o.o. iz Zagreba danas su u Sarajevu u Privrednoj komori Federacije BiH predstavili savremenu softversku tehnologiju koja omogućava kvalitetenije upravljanje firmama, smanjenje njihovih troškova i kvalitetniju komunikaciju sa svijetom.
-Ciljane skupine su preduzeća koja žele izaći ili su već na međunarodnom tržištu i koja teže kvalitetnom upravljanju troškovima i povećanju konkurentnosti – istakao je voditelj prodaje i makretinga Dignusa Milan Komorčec.

Trgovačko društvo Dignus bavi se projektovanjem i imlementacijom informacijskih sistema i ima status Gold Microsoft Partnera za implemenataciju poslovnih rješenja.

MD Navision je Microsoftov proizvod i trenutno najpopularnije ERP rješenje za praćenje i upravljanje poslovanjem firmi u svijetu s više od 60.000 instalacija u oko sto država. (u Sloveniji 400, a u Hrvatskoj više od 100 instalacija).

Dignus poslovni sustavi osnovani su kao članica grupe Recro (tri firme u Hrvatskoj i dvije u BiH sa 160 radnika i godišnjim prometom od oko 60 miliona eura).

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: