Digital na našim medijima
24

Premium bh. online mediji na Sarajevo Marketing Summitu

Klix.ba
Na ovogodišnjoj konferenciji 8. novembra, petu godinu zaredom, imat ćete priliku da se upoznate sa najsvježijim primjerima aktuelnih trendova i (r)evolucijom u marketingu. Sarajevo Marketing Summit pripremljen je posebno za ljude koji žele biti marketinški voditelji budućnosti.

Za sve one koji žele razumjeti zašto se i na koji način događa marketinška (r)evolucija i kako se mijenja uloga direktora marketinga.

Sarajevo Marketing Summit je najveće bh. godišnje okupljanje svih koji se bave marketingom u kompanijama i institucijama. Organizatori konferencije su In Academy i Poslovna akademija Finance iz Ljubljane.

Emir Haračić (SporSport.ba) i Ivan Vidović (Klix.ba) na petom Sarajevo Marketing Summitu govorit će o  digitalu na domaćim medijima. Zašto komunikacijski miks ne može bez premium portala? Digital nisu samo Facebook i Google. Premium portali su ponovo na ključnoj poziciji za efikasniju komunikaciju sa ciljnim potrošačima i kreiranje pozitivnih osjećanja o brendu. U ovoj prezentaciji bit će objašnjeno šta o tome treba znati direktor marketinga.

Ovogodišnji Summit okuplja brendove i pojedince koji istražuju (r)evoluciju u marketingu. Predstavit će vam se kompanije koje su se svojim metodama diferencirale na tržištu i promijenile poslovni model. U jednom danu imat ćete priliku da preko primjera vidite kakvo razmišljanje, koncepte i ideje mora imati pojedinac koji u budućnost želi voditi marketing, marketing svoje kompanije, svoga brenda ili svoj osobni marketing.

Za više informacija o učesnicima, programu i govornicima Sarajevo Marketing Summita posjetite www.marketing-summit.ba ili Facebook i Instagram stranice Summita.