biznis
7

Promo / Premier kladionica poklanja viber stickere

Premier sportska kladionica je prva kladionica u Bosni i Hercegovini koja igračima poklanja Viber stickere.

Viber je danas jedan od najčešće korištenih kanala komunikacije u BiH i svijetu. Svakog dana, sata i svake minute putem Vibera korisnici razmjenjuju milijune poruka, upotpunjujući svoje osjećaje različitim stickerima, koji su postali prava umjetnost. I naši igrači kroz Viber komuniciraju, razmjenjuju dobitne listiće, velike dobitke, padove na jednom paru, sigurne kvote i majstorske prognoze. Viber stickere Premier kladionice je moguće preuzeti na ovom linku.

Sve što je nedostajalo u tom dinamičnom i emotivno nabijenom kladioničarskom svijetu na Viberu bili su stickeri koji bi upotpunili kladioničarske osjećaje. A kao vodeća kladionica u BiH, odlučili smo da baš mi budemo prvi koji će igračima pružiti to iskustvo i mogućnost da svoje kladioničarske osjećaje izraze efektnije putem Viber stickera.

Bacili smo se na posao, pronašli dvadesetak najčešće korištenih fraza i emocija u kladioničarskom svijetu, zamislili kako se takav osjećaj manifestira te zamolili uglednog karikaturistu Nika Titanika da naše ideje prenese u karikature. Rezultat toga je ovih 18 Viber stickera koji izražavaju sve ono zabavno, emotivno i divno u tom čudesnom svijetu kladionice i klađenja.

Od onog prijatelja koji ima "dojavu", onog koji misli da je sve "štela", onog koji uvijek ima "poklon kvotu" i svima predlaže da na nju "tovare", preko onog prijatelja koji uvijek "padne na jednom", ili uvijek čeka jedan par pa "nateže", pa do onog "majstora" koji svako malo digne "lovu do krova".

Tu je cijela paleta kladioničarskih izraza i osjećaja koji će upotpuniti svaki par, prognozu, listić ili dobitak kojeg podijelite sa svojim krugom prijatelja i poznanika putem Vibera.

Premier kladionica Viber Stickeri od danas, 12.02.2018., bit će dostupni za preuzimanje na Viber marketu i to potpuno besplatno. Stoga preuzmite naše stickere i izrazite svoje kladioničarske osjećaje na zabavniji način.

Premier sportska kladionica! Kladimo se da smo najbolji. Od sada i na Viberu.