{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Predstavništvo Panasonica počelo s radom u Sarajevu

F
29.4.2008. u 15:40
0
0
Predstavništvo Panasonica počelo s radom u Sarajevu
0
Predstavništvo Panasonica počelo s radom u Sarajevu
Panasonic, jedna od vodećih svjetskih elektroničkih kompanija, danas je u Sarajevu organizirala konferenciju "Panasonic Trade Show“ na kojoj je predstavila svoja posljednja tehnološka dostignuća.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Ovim događajem, gdje se okupilo oko 350 poslovnih partnera iz svijeta tehničke opreme, ujedno je ozvaničen i početak rada Panasonic predstavništva u Sarajevu.

Erdin Hastor, direktor tog predstavništva, kazao je da će njegov primarni cilj biti razvijanje mreže distributera, unapređenje marketinga proizvoda, te osiguranje kvalitetnih prezentacija novih proizvoda.

Uz TV plazme i klima-uređaje, danas su predstavljeni najnoviji autokasetofoni, fotoaparati, kamere i druga tehnika te kompanije, uključujući i tzv. bijelu tehniku. Između ostalih proizvoda, predstavljena je i 103 inchna TV plazma, druga po veličini u svijetu.

Istvan Stark, izvršni direktor Panasonica za jugoistočnu Evropu predstavljajući novitete Panasonica, ovom je prilikom kazao da će ponuda ove kompanije u BiH od sada biti potpuno harmonizirana s ponudom koju Panasonic ima u regionu jugoistočne Evrope.

Panasonic BiH je dio Panasonic Soth East Europe, zajedno s predstavništvima u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Bugarskoj i Mađarskoj.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: