{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Predstavništvo Panasonica počelo s radom u Sarajevu

F
FENA
29.4.2008. u 15:40
0
0
Predstavništvo Panasonica počelo s radom u Sarajevu
0
Predstavništvo Panasonica počelo s radom u Sarajevu
Panasonic, jedna od vodećih svjetskih elektroničkih kompanija, danas je u Sarajevu organizirala konferenciju "Panasonic Trade Show“ na kojoj je predstavila svoja posljednja tehnološka dostignuća.
Ovim događajem, gdje se okupilo oko 350 poslovnih partnera iz svijeta tehničke opreme, ujedno je ozvaničen i početak rada Panasonic predstavništva u Sarajevu.

Erdin Hastor, direktor tog predstavništva, kazao je da će njegov primarni cilj biti razvijanje mreže distributera, unapređenje marketinga proizvoda, te osiguranje kvalitetnih prezentacija novih proizvoda.

Uz TV plazme i klima-uređaje, danas su predstavljeni najnoviji autokasetofoni, fotoaparati, kamere i druga tehnika te kompanije, uključujući i tzv. bijelu tehniku. Između ostalih proizvoda, predstavljena je i 103 inchna TV plazma, druga po veličini u svijetu.

Istvan Stark, izvršni direktor Panasonica za jugoistočnu Evropu predstavljajući novitete Panasonica, ovom je prilikom kazao da će ponuda ove kompanije u BiH od sada biti potpuno harmonizirana s ponudom koju Panasonic ima u regionu jugoistočne Evrope.

Panasonic BiH je dio Panasonic Soth East Europe, zajedno s predstavništvima u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Bugarskoj i Mađarskoj.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: