Predstavnici Specijalne olimpijade u posjeti Lutriji BiH

Klix.ba
17.12.2015. u 14:24
0
0
Predstavnici Specijalne olimpijade u posjeti Lutriji BiH
0
1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6
Specijalni reprezentativci i izvršna direktorica Specijalne olimpijade Kada Delić-Selimović posjetili su Lutriju BiH i uručili zahvalnicu za podršku i uspješnu saradnju.
Reprezentativci Irma Juhić, Admir Ašćerić i Adnan Pribišić te izvršna direktorica Specijalne olimpijade Kada Delić-Selimović posjetili su Lutriju BiH i direktoru Edhemu Pašukanu uručili zahvalnicu za podršku i uspješnu saradnju.

Ovom prilikom, direktor Lutrije BiH Edhem Pašukan još jednom je uputio iskrene čestitke i reprezentativcima uručio zahvalnice za uspješno predstavljanje Bosne i Hercegovine na Ljetnim olimpijskim igrama u Los Angelesu.

"Lutrija BiH aktivno podržava brojna sportska događanja, ali posebnu čast i zadovoljstvo predstavljala je podrška vama koji ste ostvarili zavidne rezultate na Ljetnim olimpijskim igrama u Los Angelesu. Vi ste Lutriju BiH učiniili ponosnim kao i cijelu naciju. Obećavam da ćete i u budućnosti imati našu maksimalnu podršku", rekao je Pašukan

Izvršna direktorica Specijalne olimpijade Kada Delić-Selimović istakla je da bez podrške prijateljskih kompanija kao što je Lutrija BiH ne bi ostvarili ovako uspješne rezultate.

"Drago mi je da je Lutrija BiH prepoznala važnost ovog takmičenja i moram naglasiti da je ovo samo početak naše saradnje. Zahvaljujemo se Lutriji BiH što su pomogli Specijalnoj olimpijadi i našim reprezentativcima da predstave našu zemlju u najboljem svjetlu što dokazuje 11 medalja koje smo donijeli.Sigurno da bez prijateljskih kompanija kao što je i Lutrija BiH ne bi postigli ovako uspješne rezultate", rekla je Delić-Selimović

Lutrija BiH u proteklih nekoliko godina dala je podršku brojnim organizacijama, kulturno-umjetničkim udruženjima, sportskim kolektivima te drugim organizacijama koji svojim projektima unapređuju lokalnu zajednicu. Igrači koji učestvuju u igrama na sreću Lutrije BiH direktno pomažu ovakvim i sličnim društveno korisnim aktivnostima.


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: