{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Predstavnici kompanija Alibaba i Viber dolaze na Sarajevo Unlimited 2018

Klix.ba
15.10.2018. u 13:43
236
3
Predstavnici kompanija Alibaba i Viber dolaze na Sarajevo Unlimited 2018
236
Predstavnici kompanija Alibaba i Viber dolaze na Sarajevo Unlimited 2018
Tim Networksa sa zadovoljstvom najavljuje treći po redu, najveći regionalni forum inovacija, tehnologije i poduzetništva za regiju jugoistočne Evrope – Sarajevo Unlimited, koji se ove godine održava od 5. do 7. novembra/studenog 2018. na pet lokacija u Sarajevu.
Tema ovogodišnjeg Foruma je Inovacija i tehnološki razvoj kompetitivnih industrija u okviru zemalja JI i Centralne Evrope.

Ovogodišnje izdanje foruma zasigurno će obilježiti i jedan od glavnih govora predstavnika najveće platforme za e-prodaju u Aziji i devetog najvrednijeg brenda u svijetu, internetskog giganta - "Alibaba", kao i predstavnika jedne od najpopularnijih mobilnih aplikacija i usluga Rakuten Viber – Momchil Elenkova.

Treće izdanje Sarajevo Unlimited foruma je dodatno atraktivno sadržajem i zbog spajanja sa inicijativom CEEC 16 + 1 (zemlje Centralne i Jugoistočne Evrope i NR Kine) odakle nam dolazi 400 stranih delegata, 60 kompanija, ali i predstavnika državnih institucija, vlada i ministarstava zaduženih za razvoj, tehnologiju, privredu, nauku i inovacije, istraživačke i naučne institucije, akademske zajednice, korporacija, tehnoloških parkova i kreativnih hubova i startupa. Najsjajnija pozornica će svakako pripasti svim prijavljenim startupima koji će se moći nadmetati za pažnju investitora, ali i osvojiti nagradu u vrijednosti od 5.000 KM.

Spoj dvije platforme donosi panele na temu e-prodaje, inovacija u sektoru bankarstva, telekomunikacija, pametnih gradova, potom besplatne radionice na teme inovacije unutar akademske zajednice, važnosti startupa za korporacije, predstavljanje prilika i projekata za uvezivanje i suradnju, predstavljanje poslovnih prilika za mlade iz BiH, B2B sastanke, izložbeni sajam inovativnih proizvoda/servisa, VR izložbi i 3D dostignuća.

Zahvaljujući podršci generalnih pokrovitelja Vijeća ministara BiH, Ministarstva komunikacija i prometa BiH, Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH, Ministarstva privrede KS, Grada Sarajeva, kao i podršci generalnih sponzora Unicredit banke i Mastercarda, Elektroprivrede BiH i Prointera kotizacije za učešće su BESPLATNE, čineći na taj način sadržaj, znanje i nove perspektive dobrih, uspješnih priča Bosne i Hercegovine, regije i globalne uspjehe - dostupne svima i to putem web stranice.

Svakodnevne informacije možete pratiti putem Facebook stranice Sarajevo Unlimited, Instagram-a @unlimitedbih i Twittera na @UnlimitedBiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: