{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Predstavljena nova poslovna rješenja HT ERONET-a

S
17.4.2007. u 18:11
0
0
Predstavljena nova poslovna rješenja HT ERONET-a
0
Predstavljena nova poslovna rješenja HT ERONET-a
Danas su u sarajevskom restoranu "Via Del Corso", u prisustvu velikog broja predstavnika kompanija i medija, predstavljena nova poslovna rješenja HT ERONET-a.
Prisutnima su se obratili gospodin Zoran Bakula, Član Uprave za pokretne komunikacije i Predsjednik Odbora direktora HT-a, Željka Senjak, Izvršna direktorica za Marketing i Prodaju, Ivana Jerković iz Odjela marketinških komunikacija koja je i predstavila nove tarife HT ERONET-a.

"HT ERONET kontinuiranim radom i ulaganjem u vlastitu mrežu prati svjetske trendove u telekomunikacijama. Danas HT ERONET ostvaruje 95% populacijske pokrivenosti u BiH, razvija savremenu prodajnu mrežu u cijeloj BiH, te osigurava moderne, napredne telekomunikacijske usluge", istakao je gospodin Bakula.

Uslovi na današnjem bh. telekomunikacijskom tržištu jednaki su kao i na svim savremenim tržištima – otvorena konkurencija stvara transparentnost ponude, što korisnicima omogućuje da odaberu ono što najbolje odgovara njihovim komunikacijskim potrebama – izjavila je Željka Senjak.

HT ERONET je prepoznao taj trend te je već u decembru mjesecu prošle godine lansirao tarifu Hej svi! za pre-paid korisnike kao i ERONET 20 za post-paid korisnike. Upravo su ERONET 40 i 80 nastavak nastojanja HT ERONET-a da pruži zaokruženu poslovnu ponudu koja može odgovoriti na specifične zahtjeve svakog poslovnog korisnika. Uz već postojeće mobilne internetske tarife START i CONNECT, HT ERONET svojim korisnicima nudi i nove podatkovne tarifne modele, i to Mobilni internet 128 i Mobilni internet 512 i M2M tarifu

Kao jedan od davatelja usluga pokretnih komunikacija na području Bosne i Hercegovine, predanim radom i stalnim razvojem ponude i kvalitete HT ERONET je zadobio povjerenje preko 350.000 zadovoljnih korisnika.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: