biznis
1

Predstavljen "Zlatni voucher", novi akcijski proizvod Aquareumala Fojnica i Megabona

Sponzorirani članak
Pet godina savršenog odmora za dvije osobe u luksuznim apartmanima kompleksa “Aquareumal” Fojnica.

"Zlatni voucher" je novi akcijski proizvod Aquareumala i Megabona koji obuhvata pet godišnjih vouchera sa sedam noćenja godišnje, koje je moguće koristiti jednokratno ili višekratno, za dvije osobe u luksuznim apartmanima tipa 2+2. Za sve kupce “Zlatnog vouchera” obezbijeđeni su dodatni popusti i bonusi koji će se ažurirati na kvartalnom nivou.

“Zlatni voucher” uz nevjerovatnih 69% popusta košta samo 699 KM umjesto redovne cijene koja je veća od 2.200 KM i moguće ga je kupiti isključivo preko ekskluzivnog prodajnog kanala Megabon.

Megabon je najuticajniji i najbrže rastući evropski portal koji se bavi prodajom hotelskih paketa čija ponuda obuhvata više od 500 hotela, istovremeno obezbijeđujući korisniku najbolju moguću cijenu.

Kompleks “Aquareumal” Fojnica je istinski raj za savremenu porodicu i najomiljenija destinacija poslovnih grupa u Bosni i Hercegovini. U sklopu kompleksa do proljeća ove godine biće pušten u funkciju hotel “Nature” koji se sa pravom smatra najozbiljnijim spa hotelom u državi.

Više detalja o “Zlatnom voucheru” potražite na portalima www.megabon.eu i www.aquareumal.ba.